foto

Brian Distance

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cuffs & Shield
2016 Ace the Case
2013 Běh o život
Syrup
Vedlejší účinky
2011 Mistrovský plán
2010 Poznáš, až to přijde?
Salt
Wall Street: Peníze nikdy nespí
2009 Ctihodný občan
Ljubov v bolšom gorodě
Possible Side Effects (TV film)
2007 Hříšné svědectví

TV seriály

2017 Miliardy (TV seriál)
Currency (S02E05)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Sins of the Father (S04E08)
Dead Man Calling (S04E04)
2016 Bull (TV seriál)
Never Saw the Sign (S01E07)
Unambiguous (S01E03)
Daredevil (TV seriál)
Guilty as Sin (S02E08)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Psinec Ahswell Creek (S01E09)
Gotham (TV seriál)
The Anvil or the Hammer (S01E21)
2014 Pod kupolí (TV seriál)
Cesta domů (S02E07)
2011 Onion SportsDome (TV seriál)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
Bonbónová země (S02E03)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Ať žije Yale! (S02E16)
Proti vůli (S02E15)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Řešitelé problémů (S04E05)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace