foto

Heather Morris

  • nar. 1.2.1987 (30 let)
    Thousand Oaks, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Heather Morris se narodila 1.2.1987 v Kalifornii, ale vyrostla ve Scottsdale v Arizoně. V roce 2006 se Heather po ročním studiu na L.A.V.C.C přestěhovala do L.A. s cílem rozvíjet svoji taneční kariéru. Velký úspěch přišel v roce 2007 Kdy dostala nabídku od Beyoncé, aby se k ní přidala jako tanečnice na světovém turné. Poté pokračovala ve spolupráci s Beyoncé na mini "Single Ladies" promotional tour. V roce 2009 získala malou roli ve filmu FIRED UP, kde se setkala s choreografem Zachem Woodleem. S ním poté spolupracovala jako tanečnice v seriálech ELI STONE, SWINGTOWN a ve filmu BED TIME STORIES. V témže roce dostala nabídku na další spolupráci s Beyoncé, tentokrát však odmítla, s tím, že se chce věnovat herectví.

Několik měsíců poté přišel největší průlom v její kariéře. Zach Woodlee jí nabídl, jestli by nechtěla herce z GLEE naučit choreografii k písni Single Ladies. Heather nabídku přijala a shodou okolností v té době hledali představitelku pro třetí roztleskávačku a role byla nabídnuta právě Heather. Jednalo se o vedlejší roli a jako roztleskávačka Brittany neměla na obrazovce moc prostoru, i přesto se ale po několika epizodách stala jednou z divácky nejoblíbenějších postav v seriálu a proto se v druhé sérii zařadí mezi zbytek castingu jako series regular.

Dalimil "Lum3n" Zrůbek

Herecká filmografie

Filmy

2017 Psycho Wedding Crasher (TV film)
2016 Folk Hero & Funny Guy
The Cleansing Hour
2015 Most Likely to Die
Romantically Speaking (TV film)
2012 Doba ledová 4: Země v pohybu
Spring Breakers
2011 Day in the Life of Brittany
2009 Loudilové

TV seriály

2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Holky versus obleky (S05E12)
2009 Glee (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Swingtown (TV seriál)

Dokumentární

2011 Glee Live! 3D (koncert)

TV pořady

2005 Umíte tančit? (TV pořad)
2004 The X Factor (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace