foto

Heather Morris

  • nar. 1.2.1987 (33 let)
    Thousand Oaks, California, USA

Biografie

Heather Morris se narodila 1.2.1987 v Kalifornii, ale vyrostla ve Scottsdale v Arizoně. V roce 2006 se Heather po ročním studiu na L.A.V.C.C přestěhovala do L.A. s cílem rozvíjet svoji taneční kariéru. Velký úspěch přišel v roce 2007 Kdy dostala nabídku od Beyoncé, aby se k ní přidala jako tanečnice na světovém turné. Poté pokračovala ve spolupráci s Beyoncé na mini "Single Ladies" promotional tour. V roce 2009 získala malou roli ve filmu FIRED UP, kde se setkala s choreografem Zachem Woodleem. S ním poté spolupracovala jako tanečnice v seriálech ELI STONE, SWINGTOWN a ve filmu BED TIME STORIES. V témže roce dostala nabídku na další spolupráci s Beyoncé, tentokrát však odmítla, s tím, že se chce věnovat herectví.

Několik měsíců poté přišel největší průlom v její kariéře. Zach Woodlee jí nabídl, jestli by nechtěla herce z GLEE naučit choreografii k písni Single Ladies. Heather nabídku přijala a shodou okolností v té době hledali představitelku pro třetí roztleskávačku a role byla nabídnuta právě Heather. Jednalo se o vedlejší roli a jako roztleskávačka Brittany neměla na obrazovce moc prostoru, i přesto se ale po několika epizodách stala jednou z divácky nejoblíbenějších postav v seriálu a proto se v druhé sérii zařadí mezi zbytek castingu jako series regular.

Lum3n

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dance with a Demon
Santa Fake
2018 All Styles (TV film)
Dark, Deadly & Dreadful
The Danger of Positive Thinking (TV film)
2017 Psycho Wedding Crasher (TV film)
2016 The Cleansing Hour
Zpěvák a komik
2015 Most Likely to Die
Romantically Speaking (TV film)
2012 Doba ledová 4: Země v pohybu
Spring Breakers
2011 Day in the Life of Brittany
2009 Loudilové

TV seriály

2018 U Raven doma (TV seriál)
Raven's Home: Remix (S02E15)
2017 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
2015 Glee (TV seriál) - herec, a.z.
Dreams Come True (S06E13)
We Built This Glee Club (S06E11) - a.z.
A Wedding (S06E08)
další epizody (7)
2014 Glee (TV seriál) - herec, a.z.
The Untitled Rachel Berry Project (S05E20)
New Directions (S05E13)
100 (S05E12)
další epizody (4)
2013 Glee (TV seriál)
All or Nothing (S04E22)
Sweet Dreams (S04E19)
Shooting Star (S04E18)
další epizody (9)
2012 Glee (TV seriál)
Glee, Actually (S04E10)
Swan Song (S04E09)
Thanksgiving (S04E08)
další epizody (23)
2011 Glee (TV seriál)
Velmi neobyčejně veselé Vánoce (S03E09)
Drž si svých 16 (S03E08)
Políbila jsem dívku (S03E07)
další epizody (21)
2010 Glee (TV seriál)
Vánoce (S02E10)
Kurtova válka (S02E09)
Furt (S02E08)
další epizody (19)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Holky versus obleky (S05E12)
2009 Glee (TV seriál)
Okresní kolo (S01E13)
Matrace (S01E12)
Vlasografie (S01E11)
další epizody (12)
2008 Eli Stone (TV seriál)
The Humanitarian (S02E05)
The Path (S02E01)
Swingtown (TV seriál)

Dokumentární

2011 Glee Live! 3D (koncert)

Host

TV pořady

2013 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Umíte tančit? (TV pořad)
2004 The X Factor (TV pořad)

Fanoušci tvůrce