foto

Rosalind Knight

  • nar. 3.12.1933 (85 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dáma v dodávce
2009 Alchemistic Suitcase, The
2006 Hledači mušlí (TV film)
Slečna Marplová: Není kouře bez ohýnku (TV film)
2003 Nestoudník
2002 Jak na věc
2001 Jack a stonek fazole (TV film)
1999 Dalziel a Pascoe: Britský granátník (TV film)
1998 Mio West, Il
Tess z D'Urbervillů (TV film)
1997 Royal Scandal, A (TV film)
1995 Samota pro dva
1994 Radost ze života (TV film)
1991 Strach ze tmy
1990 Sense of Guilt, A (TV film)
1987 Nastražte uši
1982 Disappearance of Harry, The (TV film)
1980 The Wildcats of St. Trinian's
1979 The Lady Vanishes
1977 It Could Happen to You
1975 Eskimo Nell
Old Curiosity Shop, The
1970 Spusťte tu revoluci beze mne
1969 Can Hieronymus Merkin Ever Forget Mercy Humppe and Find True Happiness?
1963 As You Like It (TV film)
Tom Jones
1961 Kitchen, The
1960 Doctor in Love
There Was a Crooked Man
1959 Carry On Nurse
Carry On Teacher
1958 The Horse's Mouth
1957 Blue Murder at St. Trinian's
Fortune Is a Woman
1955 Richard III.
1950 Gone to Earth

TV seriály

2018 Páteční večeře (TV seriál)
The Surprise (S05E03)
2016 The Crown (TV seriál)
Wolferton Splash (S01E01)
Páteční večeře (TV seriál)
The Funeral (S04E05)
2012 Páteční večeře (TV seriál)
Vánoce (S02E07)
Sherlock (TV seriál)
Psisko baskervillské (S02E02)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Posvátná víra (S14E07)
2004 Shane (TV seriál)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Draví ptáci (S06E05)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Gimme, Gimme, Gimme (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 Berkeley Square (TV seriál)
1997 Ivanhoe (TV seriál)
1994 Harry Enfield and Chums (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
The Blackheath Poisonings (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Nástrahy zubařského křesla (S04E03)
1991 Perfect Hero, A (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
Upper Hand, The (TV seriál)
1989 Dokud se nesejdeme (TV seriál)
KYTV (TV seriál)
May to December (TV seriál)
1987 Sunday Premiere: Claws (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Návrat Antelopy (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Mapp & Lucia (TV seriál)
1984 I Thought You'd Gone (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Modrá karbunkule (S01E07)
1982 Nancy Astor (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1974 The Pallisers (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Fire Crackers (TV seriál)
Martin Chuzzlewit (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace