foto

Rob Estes

  • nar. 22.7.1963 (56 let)
    Norfolk, Virginia, USA

Biografie

Rob Estes se narodil v Norfolku ve státě Virginia. Jednou z jeho prvních hereckých příležitostí byla role v seriálu DAYS OF OUR LIVES, kde hrál postavu Glenna Gallaghera. Skutečně herecké příležitosti přišly ale až a počátku 90. let, kdy získal roli detektiva Chrise Lorenza v akčním krimi seriálu POLICIE Z PALM BEACH, kde si zahrál parťáka Mitzi Kapture.

V roce 1993 ho producenti obsadili do několika epizod seriálu MELROSE PLACE, kde si zahrál postavu Sama Towlera a kde se mj. seznámil se svou budoucí ženou Josie Bissett. O tři roky později se Rob do seriálu vrátil, aby dostal výraznější roli v podobě postavy restauratéra Kylea McBridea. Kromě MELROSE PLACE účinkoval Rob i v mnoha dalších seriálech. V roce 1996 se objevil po boku Brooke Shields v seriálu SPRÁVNÁ SUSAN, diváci ho dále mohli vidět v seriálu PROVIDENCE a GILMOROVA DĚVČATA. V roce 2003 si zahrál jednu z hlavních postav v akčním krimi thrilleru ÚTOK NA ALŽBĚTU a o dva roky později si zahrál – po boku své ženy Josie Bissett – Jima Barbera v komediálním seriálu TOHLE U NÁS NEDĚLÁME, který je jakousi variací na seriál KROK ZA KROKEM. Později si zahrál také v seriálu CSI: MIAMI, kde hrál Nicka Townsenda, bývalého manžela Natalie Boa Vista. V epizodě, která se vysílala v lednu 2007, byl zabit jejím současným manželem. V roce 2008 byl produkčním štábem naverbován do seriálu 90210.

S Josie Bissett se oženil v květnu 1992 a postupně se jim narodily dvě děti: v roce 1999 syn Mason True a v roce 2002 dcera Maya Rose. Manželství se však příliš nevydařilo a Josie s Robem se momentálně rozvádějí.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2020 After We Collided
2018 I'll Be Watching
2014 Signed, Sealed, Delivered for Christmas (TV film)
2012 Hello Herman
Omicidio su misura (TV film)
2011 Tajemství zahrady (TV film)
2006 Rande v Queensu
2005 Soccer Moms (TV film)
Tohle u nás neděláme (TV film)
2003 Too Many Lovers (TV film)
2002 Home of the Brave (TV film)
Útok na Alžbětu (TV film)
2001 See for Yourself
2000 Man Who Used to Be Me, The (TV film)
Nostradamus
1998 Děs v nákupním středisku (TV film)
1997 Close to Danger (TV film)
1996 Konec ráje (TV film)
Sweet Temptation (TV film)
1994 Zemři se mnou (TV film)
1992 Halfway House
Lady Against the Odds (TV film)
Železný orel 3
1990 Formule život
1989 Phantom of the Mall: Eric's Revenge
Thunderboat Row (TV film)
Špinavá válka
1988 Perfect People (TV film)
Uninvited
1987 Bezva podraz (TV film)
1986 Have You Tried Talking to Patty? (TV film)

TV seriály

2018 Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
Guess Who's (Not) Coming to Sundance? (S02E07)
The Goodbye Boy (S02E06)
Reality Bites Back (S02E05)
další epizody (4)
2017 Daytime Divas (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Selhání srdce (S05E14)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
iWitness (S02E09)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kupčení s hrůzou (S15E14)
2014 Lamači srdcí (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Zemřít pro módu (S06E14)
2012 Agentura Jasno (TV seriál)
Santabarbaratown (S06E16)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vnitřní záležitosti (S05E12)
2006 Krvavé svědectví (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Ve službě vlasti (S05E10)
Smrt ve veřejném zájmu (S05E05)
Smrt podle poslední módy (S05E04)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
A je tu syn (S03E21)
Rozluč se, Gracie (S03E20)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Desperate (S04E18)
1999 Outreach (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1996 Správná Susan (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2003 Intimate Portrait: Josie Bissett (TV film)
Melrose Place: The E! True Hollywood Story (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)