foto

Eka Darville

  • nar. 11.4.1989 (28 let)
    Cairns, Queensland, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Austrálsky herec menom Eka Darville sa narodil na severovýchode Austrálie, v štáte Queensland. Jeho exotický vzhľad napovedá, že je synom Kanaďanky a Jamajčana. Už ako mladý toho zažil viac než dosť. Vyrastal na Filipínach a neskôr aj v istej západoafrickej dedine, kde sa naučil plynule jazyk Mandi'nka, ktorý sa používa v Gambii.
Na vlastnej koži zažil aj dva vojenské prevraty, ktoré sa odohrali na čiernom kontinente. V africkej Zambii ho napadol aj nebezpečný pavián. Už ako 16-ročný chlapec žil v 16-tich rôznych krajinách. Nečudo, že o pár rokov potom cestoval aj po celej Európe v rámci hudobného turné. Herectvu sa venuje od roku 2006, kedy prišli aj prvé vážnejšie ponuky.
Postupne si zahral v známych seriáloch, akými sú BLUE WATER HIGH (2005), POWER RANGERS R.P.M. (2009), ale aj u nás dobre známy historický seriál SPARTACUS: KRV A PIESOK (zahral si v jeho prvej epizóde) či naposledy v sci-fi TERRA NOVA, kde stvárnil postavu menom Max. Okrem toho, že pracoval ako profesionálny herec v Austrálii, na Novom Zélande, Papue-Novej Guinei a v USA, tak koncertoval aj v Austrálii a Hongkongu ako profesionálny hudobník.
Eka Darville žije v súčasnej dobe v mestečku Byron Bay na pobreží štátu Nový Južný Wales. Aktívne sa venuje korčuľovaniu, potápaniu či surfovaniu, kedže aj vzhľadom na geografickú polohu k tomu má všetky predpoklady a možnosti.

M "MikaelSVK" H

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bernard and Huey
2013 Blink (TV film)
2012 Pan Pip
Sapphires, The
2006 Krutá odveta (TV film)

TV seriály

2017 The Defenders (TV seriál)
The Defenders (E08)
Take Shelter (E05)
Mean Right Hook (E02)
další epizody (4)
2015 Empire (TV seriál)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Smile (S01E13)
AKA Take a Bloody Number (S01E12)
AKA I've Got the Blues (S01E11)
další epizody (12)
2014 The Originals (TV seriál)
From a Cradle to a Grave (S01E22)
The Battle of New Orleans (S01E21)
An Unblinking Death (S01E19)
další epizody (7)
2013 The Originals (TV seriál)
Reigning Pain in New Orleans (S01E09)
The River in Reverse (S01E08)
Girl in New Orleans (S01E04)
další epizody (6)
Upíří deníky (TV seriál)
The Originals (S04E20)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Nákaza (E04)
Nový začátek, část druhá (E02)
Nový začátek, část první (E01)
2010 Spartakus (TV seriál)
Sláva a zoufalství (S01E07)
Křehké vztahy (S01E06)
Stínohra (S01E05)
další epizody (6)
2009 Power Rangers R.P.M. (TV seriál)
2008 Na východ od všeho (TV seriál)
2005 Střední škola Blue Water (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace