foto

Dulfi Al-Jabouri

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Shorta
2019 Domino
Valhalla: Říše bohů
2017 Darkland
2015 Boj
2013 Severozápad
2010 R

TV seriály

2020 Efterforskningen (TV seriál)
In dubio pre reo (E06)
Et helt menneske (E05)
1280 meter (E04)
další epizody (6)
2019 Špinavý byznys (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (9)
2016 Dicte (TV seriál)
I Wagners fodspor - del 2 (S03E04)
I Wagners fodspor - del 1 (S03E03)
Efter brylluppet - del 2 (S03E02)
další epizody (4)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky