foto

Tedd Kuchera

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2008 Nebezpečná posedlost - set dekoratér
Vánoční chaloupka - set dekoratér
2007 Obrázky Hollis Woodsové (TV film) - set dekoratér
2006 Budiž světlo - set dekoratér
John Tucker musí zemřít - set dekoratér
Pidihajzlík - set dekoratér
2004 Blade: Trinity - set dekoratér
Ranč (TV film) - set dekoratér
Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery - set dekoratér
2002 Svatý hříšník (TV film) - set dekoratér
2001 Bones - set dekoratér
Kevin ze severu - set dekoratér
1999 Can of Worms (TV film) - set dekoratér
Jezero - set dekoratér
Nebezpečný vlak (TV film) - set dekoratér
Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku (TV film) - set dekoratér
P.T. Barnum, král cirkusu (TV film) - set dekoratér
1998 Ulice hrůzy (TV film) - set dekoratér
Vrazi v domě (TV film) - set dekoratér
1997 Dítě Medúzy (TV film) - set dekoratér
Expedice smrti (TV film) - set dekoratér
Vražda v Bílém domě - set dekoratér
1996 Aljaška - set dekoratér
Krutá Aljaška (TV film) - set dekoratér
Správná rodina (TV film) - set dekoratér
1995 Jumanji - set dekoratér
1994 Bílý tesák 2 - set dekoratér
Frostfire (TV film) - set dekoratér
1993 Amy Fisher Story, The (TV film) - set dekoratér
Přežít - set dekoratér
1991 K2 - set dekoratér
1987 Pistolníci (TV film) - set dekoratér
Stone Fox (TV film) - set dekoratér
1986 Hyper Sapien: People from Another Star - set dekoratér
1985 Bridge to Terabithia - set dekoratér
1984 Isaac Littlefeathers - set dekoratér

TV seriály

2020 The 100 (TV seriál) - set dekoratér
The Dying of the Light (S07E15) - set dekoratér
A Sort of Homecoming (S07E14) - set dekoratér
Blood Giant (S07E13) - set dekoratér
další epizody (15)
2019 The Terror (TV seriál) - set dekoratér
Into the Afterlife (S02E10) - set dekoratér
Come and Get Me (S02E09) - set dekoratér
My Sweet Boy (S02E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2017 Dobrý doktor (TV seriál) - set dekoratér
Burnt Food (S01E01) - set dekoratér
2016 Městečko Pines (TV seriál) - set dekoratér
Exit Strategy (S02E04) - set dekoratér
Blood Harvest (S02E02) - set dekoratér
Enemy Lines (S02E01) - set dekoratér
2015 Městečko Pines (TV seriál) - set dekoratér
Cycle (S01E10) - set dekoratér
A Reckoning (S01E09) - set dekoratér
Do Not Discuss Your Life Before (S01E02) - set dekoratér
další epizody (4)
The Whispers (TV seriál) - set dekoratér
The Archer (E06) - set dekoratér
What Lies Beneath (E05) - set dekoratér
Meltdown (E04) - set dekoratér
další epizody (5)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál) - set dekoratér
Dobrý člověk (S01E06) - set dekoratér
Kobalt (S01E05) - set dekoratér
Co se nevytratí (S01E04) - set dekoratér
další epizody (5)
2013 Zločin (TV seriál) - set dekoratér
The Road to Hamelin (S03E12) - set dekoratér
Odteď dál (S03E11) - set dekoratér
Šest minut (S03E10) - set dekoratér
další epizody (12)
2012 Zločin (TV seriál) - set dekoratér
Co vím (S02E13) - set dekoratér
Kluk, nebo holka (S02E12) - set dekoratér
Buldok (S02E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2011 Zločin (TV seriál) - set dekoratér
Učitel (S01E05) - set dekoratér
Tichá ozvěna (S01E04) - set dekoratér
El Diablo (S01E03) - set dekoratér
další epizody (4)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál) - set dekoratér
Hozená rukavice (S02E20) - set dekoratér
Blokáda (S02E19) - set dekoratér
Epilog (S02E18) - set dekoratér
další epizody (10)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál) - set dekoratér
Oživení (S02E10) - set dekoratér
Návštěva (S02E09) - set dekoratér
Pomsta (S02E08) - set dekoratér
další epizody (20)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál) - set dekoratér
Spravedlnost (S01E10) - set dekoratér
Čas (S01E08) - set dekoratér
Voda (S01E06) - set dekoratér
další epizody (6)
2003 Black Sash (TV seriál) - set dekoratér
2002 Černý anděl (TV seriál) - set dekoratér
Freak Nation (S02E21) - set dekoratér
Love Among the Runes (S02E20) - set dekoratér
She Ain't Heavy (S02E19) - set dekoratér
další epizody (12)
2001 Černý anděl (TV seriál) - set dekoratér
Medium Is the Message (S02E09) - set dekoratér
Gill Girl (S02E08) - set dekoratér
Some Assembly Required (S02E07) - set dekoratér
další epizody (23)
2000 Černý anděl (TV seriál) - set dekoratér
Cold Comfort (S01E07) - set dekoratér
Prodigy (S01E06) - set dekoratér
411 on the DL (S01E05) - set dekoratér
další epizody (4)
1997 Náměsíčníci (TV seriál) - set dekoratér
1989 Neon Rider (TV seriál) - set dekoratér

Dokumentární

2017 Budiž světlo - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky