foto

Allison Scagliotti

  • nar. 21.9.1990 (26 let)
    Monterey, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Allison Glenn Scagliotti narozená 21. září 1990 v kalifornském Monterey je americká herečka. Ve věku sedmi let se odstěhovala do Mandeville v Louisianě, kde se připojila ke školnímu divadelní klubu. Je fanouškem punk rockové hudby a to zejména Courtney Love.

Alison měla během své kariéry hlavně menší televizní role. Její první hlavní role byla Maddie ve filmu REDEMPTION. V současné době nejvíce známá jako Claudia Donovan v televizním seriálu SKLADIŠTĚ 13. Její charakter byl představen již v premiérové řadě a tak se objevila ve většině epizod. Její postava poté přešla do seriálu HEURÉKA, když jako host hrála v epizodě "Crossing Over".

Brzy objeví v nezávislém filmu LOSERS TAKE ALL odehrávajícím se roku 1980 na scéně rockové hudby.

Michal "stealer" Dvořák

Herecká filmografie

Filmy

2013 Chastity Bites
National Lampoon Presents: Surf Party
2011 Losers Take All
2009 Endless Bummer
My Name Is Jerry
2006 Čti a plač (TV film)
2004 Jak jsme vyrůstali (TV film)
2003 Once Around the Park (TV film)
2002 America's Most Terrible Things (TV film)

TV seriály

2016 Upíří deníky (TV seriál)
An Eternity of Misery (S08E04)
You Decided That I Was Worth Saving (S08E03)
Today Will Be Different (S08E02)
další epizody (4)
2015 Stitchers (TV seriál)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
In Extremis (S02E20)
2011 Záměna (TV seriál)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
2008 Gemini Division (TV seriál)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Joint Custody (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Dokumentární

2012 Syfy 20th Anniversary Special (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace