foto

Allison Scagliotti

  • nar. 21.9.1990 (30 let)
    Monterey, California, USA

Biografie

Allison Glenn Scagliotti narozená 21. září 1990 v kalifornském Monterey je americká herečka. Ve věku sedmi let se odstěhovala do Mandeville v Louisianě, kde se připojila ke školnímu divadelní klubu. Je fanouškem punk rockové hudby a to zejména Courtney Love.

Alison měla během své kariéry hlavně menší televizní role. Její první hlavní role byla Maddie ve filmu REDEMPTION. V současné době nejvíce známá jako Claudia Donovan v televizním seriálu SKLADIŠTĚ 13. Její charakter byl představen již v premiérové řadě a tak se objevila ve většině epizod. Její postava poté přešla do seriálu HEURÉKA, když jako host hrála v epizodě "Crossing Over".

Brzy objeví v nezávislém filmu LOSERS TAKE ALL odehrávajícím se roku 1980 na scéně rockové hudby.

Michal "stealer" Dvořák

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Song for Your Mixtape
2013 Chastity Bites
National Lampoon Presents: Surf Party
2011 Losers Take All
2009 Endless Bummer
Jmenuji se Jerry
2006 Čti a plač (TV film)
2004 Jak jsme vyrůstali (TV film)
2003 Once Around the Park (TV film)
2002 America's Most Terrible Things (TV film)

TV seriály

2017 Stitchers (TV seriál)
Maternis (S03E10)
Kill It Forward (S03E09)
Dreamland (S03E08)
další epizody (10)
2016 Huangovi v Americe (TV seriál)
Rent Day (S02E21)
Stitchers (TV seriál)
All In (S02E10)
The Guest (S02E09)
Red Eye (S02E08)
další epizody (10)
Upíří deníky (TV seriál)
An Eternity of Misery (S08E04)
You Decided That I Was Worth Saving (S08E03)
Today Will Be Different (S08E02)
další epizody (4)
2015 Stitchers (TV seriál)
When Darkness Falls (S01E11)
Full Stop (S01E10)
Future Tense (S01E09)
další epizody (11)
2014 Skladiště 13 (TV seriál)
Bez konce (S05E06)
Skladiště 14 (S05E05)
Život je telenovela (S05E04)
další epizody (6)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Stav nouze (S02E20)
Skladiště 13 (TV seriál)
Pravda bolí (S04E20)
Všechen čas světa (S04E19)
Ztráty a nálezy (S04E18)
další epizody (10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dívka porostlá houbami (S08E21)
2012 Skladiště 13 (TV seriál)
Všichni se hroutíme (S04E10)
Naši blízcí (S04E09)
Druhá šance (S04E08)
další epizody (10)
2011 Záměna (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Nejkrásnější dárek (S03E13)
Svědectví (S03E12)
Emily Lakeová (S03E11)
další epizody (13)
2010 Skladiště 13 (TV seriál)
Tajný Santa (S02E13)
Nový začátek (S02E12)
Skladiště 2 (S02E11)
další epizody (13)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Protnutí minulosti (S04E05)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
Sladkých šestnáct Taylor Stiltskinové (S01E06)
Skladiště 13 (TV seriál)
Náprstek (S01E12)
Zápisník (S01E11)
Havárie (S01E10)
další epizody (8)
Smallville (TV seriál)
Idol (S09E08)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smaženka a svěženka (S09E13)
2008 Gemini Division (TV seriál)
2007 One Tree Hill (TV seriál)
The Runaway Found (S04E18)
You Call It Madness, But I Call It Love (S04E16)
2006 One Tree Hill (TV seriál)
With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept (S03E16)
Pohotovost (TV seriál)
Jádro věci (S13E06)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Joint Custody (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)

Dokumentární

2012 Syfy 20th Anniversary Special (TV film)