foto

Sasha Pieterse

  • nar. 17.2.1996 (21 let)
    Johannesburg, Jihoafrická republika
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sasha Embeth Pieterse se narodila 17. února 1996 ve městě Johannesburg v Jižní Africe. Její rodiče byli profesionální tanečníci, kteří cestovali po celém světě. Bydleli například ve Francii a Las Vegas. Později se rodina přestěhovala do Los Angeles, kde žijí dodnes. Sasha je jedináček. Má psa jménem Precious, kočku Pashu a rybu Crystal. Kromě hraní miluje zpěv, ježdění na koni a hraní na piano.

Sasha začala hrát už v šesti letech a to v seriálu FAMILY AFFAIR. Také se objevila v několika reklamách, např. na Nesquick. Dále si zahrála většinou jen epizodní role v seriálech HVĚZDNÁ BRÁNA, WANTED, Dr. HOUSE, CSI: MIAMI, BEZE STOPY, HRDINOVÉ a MÉDIUM.

V roce 2007 se objevila ve filmu TO, CO DÝCHÁM a KLIKAŘ CHARLIE. Menší roličku získala i ve filmu X-MEN: PRVNÍ TŘÍDA. Avšak její zatím největší úspěch přišel v roce 2010, když dostala nabídku zahrát si Alison DiLaurentis v seriálu PRETTY LITTLE LIARS. Tady hraje po boku Holly Marie Combs, Laury Leighton a Torrey DeVitto.

BlackJoanna

Herecká filmografie

Filmy

2017 Coin Heist
2015 Burning Bodhi
2014 Skrytá vada
2013 G.B.F.
2011 Pako mých snů (TV film)
X-Men: První třída
2007 Claire (TV film)
Klikař Charlie
To, co dýchám
2005 Dobrodružství Žraločáka a Lávovky

TV seriály

2017 Prolhané krásky (TV seriál)
Til DeAth Do Us PArt (S07E20)
Farewell, My Lovely (S07E19)
Choose or Lose (S07E18)
další epizody (10)
2016 Sing It! (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
The DArkest Knight (S07E10)
The Wrath of Kahn (S07E09)
Exes and OMGs (S07E08)
další epizody (18)
2015 Prolhané krásky (TV seriál)
Game Over, Charles (S06E10)
Last Dance (S06E09)
FrAmed (S06E08)
další epizody (10)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
Thrown from the Ride (S05E04)
Surfing the Aftershocks (S05E03)
Whirly Girly (S05E02)
další epizody (4)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
What Lies Beneath (S03E10)
The Kahn Game (S03E09)
Stolen Kisses (S03E08)
další epizody (22)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
The First Secret (S02E13)
Over My Dead Body (S02E12)
I Must Confess (S02E11)
další epizody (25)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Keep Your Friends Close (S01E10)
The Perfect Storm (S01E09)
Please, Do Talk About Me When I'm Gone (S01E08)
další epizody (10)
Hrdinové (TV seriál)
Prošel / Neprošel (S04E16)
Tobě nablízku (S04E15)
Na této skále (S04E13)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Pátá úroveň (S04E12)
Díkůvzdání (S04E11)
2005 Hledaní (TV seriál)
Wanted (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Grace (S07E13)
2002 Family Affair (TV seriál)

TV pořady

2014 Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace