foto

Mark Lane

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Alien: Ore - set dekoratér
2015 The Driftless Area - set dekoratér
2010 Frankie & Alice - set dekoratér
Riverworld (TV film) - set dekoratér
2008 Mořská bestie (TV film) - set dekoratér
Under (TV film) - set dekoratér
2007 Nobody (TV film) - set dekoratér
2006 Nezvratný osud 3 - set dekoratér
Yellowstone v plamenech (TV film) - set dekoratér
Černé Vánoce - set dekoratér
2004 10,5 stupně (TV film) - set dekoratér
Havárie letu 323 (TV film) - set dekoratér
2003 Krysař Willard - set dekoratér
2001 Class Warfare (TV film) - set dekoratér
Flek - set dekoratér
2000 Vražedné vidiny - Danielin příběh (TV film) - set dekoratér
1999 Feeling Called Glory, A - set dekoratér
Sweetwater (TV film) - set dekoratér
1998 Nick Fury, zvláštní agent (TV film) - set dekoratér
1997 Moment of Truth: Into the Arms of Danger (TV film) - set dekoratér
Mámin vrah (TV film) - set dekoratér
Ničitel - set dekoratér
Perfektní tělo (TV film) - set dekoratér
Sopka: Hořící sníh (TV film) - set dekoratér
1996 Rivalové - set dekoratér
Underworld - set dekoratér

TV seriály

2019 V zajetí kouzel (TV seriál) - set dekoratér
The Seam (S04E13) - set dekoratér
The Secret Sea (S04E12) - set dekoratér
The 4-1-1 (S04E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2018 Bylo, nebylo (TV seriál) - set dekoratér
Leaving Storybrooke (S07E22) - set dekoratér
Homecoming (S07E21) - set dekoratér
Is This Henry Mills? (S07E20) - set dekoratér
další epizody (7)
2017 Bylo, nebylo (TV seriál) - set dekoratér
The Eighth Witch (S07E10) - set dekoratér
Eloise Gardener (S07E07) - set dekoratér
Wake Up Call (S07E06) - set dekoratér
další epizody (18)
2016 Dead of Summer (TV seriál) - set dekoratér
She Talks to Angels (E10) - set dekoratér
Mix Tape (E03) - set dekoratér
Barney Rubble Eyes (E02) - set dekoratér
další epizody (4)
Bylo, nebylo (TV seriál) - set dekoratér
Škoda, že tu nejsi (S06E10) - set dekoratér
Podvržené děti (S06E09) - set dekoratér
Budu tvé zrcadlo (S06E08) - set dekoratér
další epizody (22)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál) - set dekoratér
Labutí píseň (S05E11) - set dekoratér
Zlomené srdce (S05E10) - set dekoratér
Medvědí král (S05E09) - set dekoratér
další epizody (21)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál) - set dekoratér
Hrdinové a zloduši (S04E12) - set dekoratér
Kletba Roztříštěného zraku (S04E11) - set dekoratér
Pád (S04E10) - set dekoratér
další epizody (22)
2013 Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál) - set dekoratér
Bylo, nebylo (TV seriál) - set dekoratér
Návrat domů (S03E11) - set dekoratér
Nová Země Nezemě (S03E10) - set dekoratér
Záchrana Henryho (S03E09) - set dekoratér
další epizody (24)
2012 Alcatraz (TV seriál) - set dekoratér
Ernest Cobb (E02) - set dekoratér
Pilot (E01) - set dekoratér
Bylo, nebylo (TV seriál) - set dekoratér
Srdcová královna (S02E09) - set dekoratér
Do hlubin (S02E08) - set dekoratér
Dítě měsíčního svitu (S02E07) - set dekoratér
další epizody (24)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál) - set dekoratér
Osamělé srdce (S01E07) - set dekoratér
Pasáček (S01E06) - set dekoratér
Příliš slabý hlásek (S01E05) - set dekoratér
další epizody (7)
V (TV seriál) - set dekoratér
Mother's Day (S02E10) - set dekoratér
Devil in a Blue Dress (S02E09) - set dekoratér
Uneasy Lies the Head (S02E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2010 V (TV seriál) - set dekoratér
Red Sky (S01E12) - set dekoratér
Fruition (S01E11) - set dekoratér
Hearts and Minds (S01E10) - set dekoratér
další epizody (8)
2009 Alice (TV seriál) - set dekoratér
V (TV seriál) - set dekoratér
It's Only the Beginning (S01E04) - set dekoratér
A Bright New Day (S01E03) - set dekoratér
There Is No Normal Anymore (S01E02) - set dekoratér
2007 Bionická žena (TV seriál) - set dekoratér
Do Not Disturb (E08) - set dekoratér
Trust Issues (E07) - set dekoratér
The List (E06) - set dekoratér
další epizody (4)
Tin Man (TV seriál) - set dekoratér
Traveler (TV seriál) - set dekoratér
The Exchange (E08) - set dekoratér
The Reunion (E07) - set dekoratér
The Trader (E06) - set dekoratér
další epizody (7)
2006 Saved (TV seriál) - set dekoratér
4400 (TV seriál) - set dekoratér
Je pryč (1. část) (S03E03) - set dekoratér
2005 Reunion (TV seriál) - set dekoratér
Volání mrtvých (TV seriál) - set dekoratér
'Twas the Night Before Christmas... Again (S02E06) - set dekoratér
Enough (S02E05) - set dekoratér
The Last Good Day (S02E04) - set dekoratér
další epizody (6)
2004 Volání mrtvých (TV seriál) - set dekoratér
Two Weddings and a Funeral (S01E20) - set dekoratér
D.O.A. (S01E19) - set dekoratér
Rear Window (S01E18) - set dekoratér
další epizody (13)
2003 Volání mrtvých (TV seriál) - set dekoratér
Morning After (S01E07) - set dekoratér
Star Crossed (S01E06) - set dekoratér
Haunted (S01E05) - set dekoratér
další epizody (6)
Zóna soumraku (TV seriál) - set dekoratér
Žhář (E43) - set dekoratér
Tma (E42) - set dekoratér
Návrat domů (E41) - set dekoratér
další epizody (20)
2002 Zóna soumraku (TV seriál) - set dekoratér
Poslední okruh (E23) - set dekoratér
Gabeův příběh (E22) - set dekoratér
Nalezený a ztracený (E21) - set dekoratér
další epizody (23)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál) - set dekoratér
The 'Cap'n Toby' Show (E13) - set dekoratér
All About Yves (E12) - set dekoratér
The Lying Game (E11) - set dekoratér
další epizody (11)
Wolf Lake (TV seriál) - set dekoratér
2000 Černý anděl (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
Krutá říše (TV seriál) - set dekoratér
Camera Obscura (E09) - set dekoratér
Cincinnati (E08) - set dekoratér
Manus Domini (E07) - set dekoratér
další epizody (6)
1999 Krutá říše (TV seriál) - set dekoratér
Inga Fossa (E03) - set dekoratér
Leviathan (E02) - set dekoratér
Milénium (TV seriál) - set dekoratér
Goodbye to All That (S03E22) - set dekoratér
Via Dolorosa (S03E21) - set dekoratér
Nostalgia (S03E20) - set dekoratér
další epizody (13)
1998 Milénium (TV seriál) - set dekoratér
Omerta (S03E09) - set dekoratér
Human Essence (S03E08) - set dekoratér
Through a Glass, Darkly (S03E07) - set dekoratér
další epizody (22)
1997 Milénium (TV seriál) - set dekoratér
Midnight of the Century (S02E10) - set dekoratér
Jose Chung's 'Doomsday Defense' (S02E09) - set dekoratér
The Hand of Saint Sebastian (S02E08) - set dekoratér
další epizody (10)
1991 The Commish (TV seriál) - set dekoratér

Dokumentární

2013 Once Upon a Time: The Price of Magic (TV film) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky