foto

Becki Newton

  • nar. 4.7.1978 (38 let)
    New Haven, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rebecca Sara “Becki” Newton se narodila 4. července 1978 ve znamení Raka. Je to 157 cm vysoká americká herečka, která se ovšem narodila v Biškeku, v hlavním městě Kyrgyzstánu, který byl toho času součástí Sovětského svazu, protože její rodiče zde v té době pracovali pro americkou společnost. Krátce po jejím narození se její rodina vrátila do Spojených států a Becki vyrůstala v Guilfordu ve státě Connecticut.

Hrála v tamním divadle v muzikálech a divadelních hrách a studovala na University of Pennsylvania, kde promovala s titulem bakaláře v oboru Evropská historie. Poté se přestěhovala do New Yorku, kde dostala několik možností ukázat svoje herecké schopnosti v televizních reklamách. Je vdaná za svého manžela Chrise Diamantopoulose a v listopadu roku 2010 se jim narodil syn.

Zpočátku dostávala jen malé příležitosti v seriálech jako ČARODĚJKY, ZÁKON A POŘÁDEK nebo ODLOŽENÉ PŘÍPADY. Její nejznámější rolí je doposud role Amandy Tanenové v komediálně-dramatickém televizního seriálu OŠKLIVÁ BETTY, kterou ztvárnila mezi roky 2006 a 2010. V roce 2010 dostala další možnost ukázat se v romantickém komediálním seriálu LOVE BITES, který byl ovšem po osmi odvysílaných dílech zrušen.

V roce 2012 by se měla přidat k početnému zástupu hereček, které si zahrály v úspěšném sitcomu HOW I MET YOUR MOTHER. Ovšem narodíl od většiny, která dostala v tomto serálu jen epizodní role, by se Becki měla v seriálu udržet po více než několik dílů.

Jiří "Hrabka" Hrabala

Herecká filmografie

Filmy

2007 Melodie mého srdce
2004 P.S.

TV seriály

2015 Weird Loners (TV seriál)
2013 Goodwin Games, The (TV seriál)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Kouzelnický kodex 2/2 (S07E24)
Správně trhlej (S07E22)
Vyrovnáno (S07E21)
další epizody (7)
2011 Láska bolí (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
2004 Men's Room, The (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Když hradba povolí (S01E01)
2002 American Dreams (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2001 Burly TV (TV seriál)

TV pořady

2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace