foto

Matthew Settle

  • nar. 17.9.1969 (49 let)
    Hickory, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Matthew Settle se narodil 17. září 1969 v Hickory v americkém státě North Carolina. Je nejmladší ze šesti dětí. V osmnácti se přestěhoval do New Yorku, kde chtěl začít svou hereckou kariéru. Štěstí mu přálo, protože si ho všiml známy právník/producent Jay Julien a zajistil mu stipendium na herecké škole. Díky své učitelce herectví se nakonec poprvé objevil na televizních obrazovkách ve filmu SHAUGHNESSY. Matthew se objevil i v dalších několika filmech či seriálech jako je například film LANSKY, TAJEMSTVÍ LOŇSKÉHO LÉTA 2: ROK POTÉ, PODIVNÁ TAJEMSTVÍ nebo U-571.

Pravděpodobně nejvýznamější rolí tohoto americké herce byla role kapitána Ronalda Speirse v miniseriálu BRATRSTVO NEOHROŽENÝCH, který produkoval takový velikán jako je Steven Spielberg. Matthew se objevil i v dalším projektu tohoto světoznámého režiséra a to v seriálu NA ZÁPAD, kde také ztvárnil jednu z hlavních postav.

Momentálně bychom mohli Matthewa vidět v americkém seriálu GOSSIP GIRL.

Iveta "McIvet" Žďárská

Herecká filmografie

Filmy

2017 Valentine
2016 The Faith of Anna Waters
2015 Marshall the Miracle Dog
2014 Ouija
Papíroví andílci (TV film)
2013 A Sister's Nightmare (TV film)
2012 Kočka
Love Sick Love
2009 ExTerminators
2007 Nora Roberts: Posedlost ohněm (TV film)
Tajemství rodu Locků
2006 Celestinské proroctví
2005 Mutig in die neuen Zeiten - Im Reich der Reblaus (TV film)
2004 Společný dům (TV film)
Until the Night
Zatuchlé vzpomínky
Životní příběh Natalie Woodové (TV film)
2002 Podivná tajemství
2000 Attraction
Ponorka U-571
Zkažená mládež
1999 Lansky (TV film)
Návrat Alexe Kellyho (TV film)
1998 Tajemství loňského léta 2: Rok poté
1997 Deadly Vision, A (TV film)
Justice League of America (TV film)
What Happened to Bobby Earl? (TV film)
1996 Shaughnessy (TV film)

TV seriály

2012 Super drbna (TV seriál)
New Yorku, miluji tě! (S06E10)
Je to hrozně složité (S06E08)
Poslední šance (S06E07)
další epizody (21)
2011 Super drbna (TV seriál)
S chlapci v limuzínách (S05E10)
Carolina cesta do zatracení (S05E09)
Krása odhalených zdrojů (S05E08)
další epizody (21)
2010 Super drbna (TV seriál)
Venkovanka (S04E11)
Pod svícnem bývá tma (S04E10)
Čarodějky z Bushwicku (S04E09)
další epizody (21)
2009 Super drbna (TV seriál)
Bartův stín (S03E12)
Serenino tajemství (S03E11)
Konec Disko koštěte (S03E10)
další epizody (24)
2008 Super drbna (TV seriál)
Barte, kde jsi? (S02E13)
Báječná lež (S02E12)
Archibaldův osud (S02E11)
další epizody (20)
2007 Super drbna (TV seriál)
Vánoce na Upper East Side (S01E11)
Vítejte v nóbl společnosti (S01E10)
Rodinná krize (S01E09)
další epizody (11)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Noční schůzka (S01E05)
Rodinný portrét (S01E04)
Záležitosti státu (S01E03)
další epizody (5)
2005 Na Západ (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bouře (S07E10)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrtící stisk (S02E04)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Hlava plná starostí (S08E15)
Křižovatky osudu (S08E14)
Na nápravu je pozdě (S08E13)
další epizody (5)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Body (E10)
Proč bojujeme? (E09)
Poslední hlídka (E08)
další epizody (6)

Dokumentární

2004 Decisive Battles (TV seriál)
2002 ¿Quién es Alejandro Chomski?

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2006 Válečná královna Boudicca (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace