foto

Barbora Valentová

  • nar. 7.1.1986 (33 let)
    České Budějovice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Řachanda
2005 Skřítek

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál)
Zásilka smrti (S03E25)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Nové drogy (S01E08)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Smrt nad zlato (E05)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Paulusová versus Paulus (S01E03)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Tajná mise docentky Rybkové (E03)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Už to nebudu tajit (S04E05)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Don Juán (S01E03)