foto

Barbora Valentová

  • nar. 7.1.1986 (35 let)
    České Budějovice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Řachanda
2005 Skřítek

TV seriály

2021 Sestřičky Modrý kód (TV seriál)
Máma z basy (E39)
Smíšené pocity (E34)
2019 Specialisté (TV seriál)
Zásilka smrti (S03E25)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Nové drogy (S01E08)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Smrt nad zlato (E05)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Paulusová versus Paulus (S01E03)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Tajná mise docentky Rybkové (E03)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Už to nebudu tajit (S04E05)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Don Juán (S01E03)

Divadelní záznam

2016 Don Juan (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)