foto

Marek Pospíchal

  • nar. 26.10.1977 (41 let)
    Leningrad, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Krajina ve stínu
Kryštof
2018 Bratři (studentský film)
Bůh s námi - od defenestrace k Bílé hoře (TV film)
2017 Všechno bude fajn
2016 Anthropoid
Polednice
2015 Lesapán (studentský film)
Starý král (studentský film)
2011 Alois Nebel
2009 Les mrtvých (TV film)

TV seriály

2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin v lese (E10)
Specialisté (TV seriál)
Otec, matka, dítě (S03E32)
2018 Profesor T. (TV seriál)
Vražda v hotelu (E05)
Modrý kód (TV seriál)
Poslední šance (S02E41)
Polda (TV seriál)
Ve jménu otce (S03E02)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Vyhrát za každou cenu (E05)
A přece se točí (E04)
Charité (TV seriál)
Zeitenwende (S01E06)
Götterdämmerung (S01E05)
Wundermittel (S01E04)
další epizody (6)
Dáma a Král (TV seriál)
Ve víně je vražda (S01E03)
Modrý kód (TV seriál)
Vše pro lásku (S02E27)
Sebeobětování? (S02E12)
Konec superdoktorů (S01E28)
Specialisté (TV seriál)
Dobří sousedé (S02E16)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Mrtvý muž (E09)
Anděl odplaty (E02)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Baron Kafr (S01E02)
Pytláci (S01E01)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Mike de luxe speciál (S03E33)
Leoš velkostatkářem (S03E27)
První republika (TV seriál)
Díl šestý (S02E06)
Díl pátý (S02E05)
Díl druhý (S02E02)
další epizody (4)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Sestřička (S02E04)
2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Profesor (S01E02)
Já, Mattoni (TV seriál)
Lokomotiva vládního rady (E12)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
2014 Clona (TV seriál)
Smrt policajta (E01)
2013 České století (TV seriál)
Den po Mnichovu (1938) (E02)
2012 Zázraky života (TV seriál)
Rozhodnutí (S02E05)
2010 Comeback (TV seriál)
Změna je pivo (S02E01)
2009 Expozitura (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Havrani (S03E06)

Dokumentární

2018 Defenestrace 1618 (TV film)

Hudební videoklipy

2019 Marpo - Řeka (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace