foto

Peter MacDonald

  • nar. 1939
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2011 Evacuation (amatérský film)
2001 Opičí král (TV film)
2000 Vyjímečná dobrodružství Super Dava
1999 Mladý Indiana Jones: Přízračný vlak
Zkouška dospělosti
1998 Legionář
1997 Supply & Demand (TV film)
1994 Nekonečný příběh 3
1992 Prachy
1988 Rambo III

TV seriály

1999 Harbour Lights (TV seriál)
1996 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Escape (S07E04)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)

Herecká filmografie

Kameramanská filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace