foto

Richard Wilson

  • nar. 7.7.1936 (83 let)
    Greenock, Renfrewshire, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sherlock Koumes
2016 A Midsummer Night's Dream (TV film)
2015 Danny and the Human Zoo (TV film)
2011 Gnomeo & Julie
2007 Reichenbach Falls (TV film)
2006 Láska a jiné pohromy
True Voice of Prostitution, The (TV film)
Ze života nevěstky (TV film)
2004 All Star Comedy Show, The (TV film)
King of Fridges (TV film)
2002 Dick Whittington (TV film)
Jeffrey Archer: The Truth (TV film)
2000 I Don't Believe It! The One Foot in the Grave Story (TV film)
Work in Progress
1999 Comedy Trail: A Shaggy Dog Story, The (TV film)
Drsný holky
The Nearly Complete and Utter History of Everything (TV film)
1998 Ted & Ralph (TV film)
1997 Muž, který věděl příliš málo
1996 Filuta (TV film)
Gulliverovy cesty (TV film)
1994 Butter (TV film)
1993 Soft Top Hard Shoulder
1992 Plnými plachtami vpřed, Kolumbe!
Unnatural Pursuits
1989 Bílé období sucha
Jak prorazit v reklamě
1988 Míle za čtyři (TV film)
1987 Nastražte uši
1986 Alamut Ambush, The (TV film)
Bláznivá apokalypsa
Murder by the Book (TV film)
Zázračný lékař
1984 Cesta do Indie
1983 Those Glory Glory Days (TV film)
1970 Junket 89

TV seriály

2014 Playhouse uvádí (TV seriál)
Kosmický věk (S03E06)
2012 Merlin (TV seriál)
Diamantový den (2. část) (S05E13)
Diamantový den (1. část) (S05E12)
Kresba z temnoty (S05E11)
další epizody (13)
2011 Merlin (TV seriál)
Meč v kameni: část 2. (S04E13)
Meč v kameni: část 1. (S04E12)
Srdce lovce (S04E11)
další epizody (13)
2010 Merlin (TV seriál)
Artušův nástup: část 2. (S03E13)
Artušův nástup: část 1. (S03E12)
Čarodějův stín (S03E11)
další epizody (13)
2009 Mladý Van Helsing (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
Poslední pán draků (S02E13)
Ohně Idirsholů (S02E12)
Probuzení čarodějnice (S02E11)
další epizody (13)
2008 Merlin (TV seriál)
Merlin a staré síly (S01E13)
Smrt krále (S01E12)
Legenda jednorožců (S01E11)
další epizody (13)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
Doktor tančí (S01E10)
Prázdné dítě (S01E09)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
2001 High Stakes (TV seriál)
Life as We Know It (TV seriál)
2000 One Foot in the Grave (TV seriál)
Things Aren't Simple Any More (S06E06)
The Dawn of Man (S06E05)
Threatening Weather (S06E04)
další epizody (6)
1999 Life Support (TV seriál)
1998 Duck Patrol (TV seriál)
Father Ted (TV seriál)
The Mainland (S03E04)
1997 Ruby (TV seriál)
1995 The Mrs. Merton Show (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
The Exterminating Angel (S05E06)
Hole in the Sky (S05E05)
Rearranging the Dust (S05E04)
další epizody (6)
1993 Under the Hammer (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
Secret of the Seven Sorcerers (S04E06)
The Trial (S04E05)
Warm Champagne (S04E04)
další epizody (6)
1992 Svět Petra Králíčka a jeho přátel (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
The Worst Horror of All (S03E06)
Beware the Trickster on the Roof (S03E05)
The Beast in the Cage (S03E04)
další epizody (6)
1991 Odvrácená strana ráje (TV seriál)
Selling Hitler (TV seriál)
Mr. Bean (TV seriál)
Starosti s Mr. Beanem (E05)
1990 Cluedo (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
Timeless Time (S02E06)
Love and Death (S02E05)
Who Will Buy? (S02E04)
další epizody (12)
1988 Thompson (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Tutti Frutti (TV seriál)
1986 Hot Metal (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Howard's Way (TV seriál)
Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Spolek ryšavců (S02E05)
1983 Andy Robson (TV seriál)
Chessgame (TV seriál)
The Nation's Health (TV seriál)
1979 Jen když se směju (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1977 Chalk and Cheese (TV seriál)
Sharp Intake of Breath, A (TV seriál)
1976 Victorian Scandals (TV seriál)
Yanks Go Home (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Not on Your Nellie (TV seriál)
Soldier and Me (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
My Good Woman (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 In Loving Memory (TV seriál)
1968 The First Lady (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)

Dokumentární

2013 Yes, Prime Minister: Re-elected (TV film)
2011 Mizející Antarktida (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
2004 The Best of 'So Graham Norton'
2003 Comedy Connections (TV seriál)
1998 Funny Women (TV film)
1975 Arena (TV seriál)

Video kompilace

1991 Bean 3: Příšerné příběhy pana Beana (video kompilace)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Primo (TV film)

Host

TV pořady

2015 National Television Awards 2015 (TV pořad)
2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2010 One Ronnie, The (TV pořad)
2005 Faktický odborník (TV pořad)
2004 Hell's Kitchen (TV pořad)
2001 Comic Relief: Say Pants to Poverty (TV pořad)
Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
Kumars at No. 42, The (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1999 Comic Relief: The Record Breaker (TV pořad)
1998 So Graham Norton (TV pořad)
1995 Frank Skinner Show, The (TV pořad)
Unbroadcastable Have I Got News for You (TV pořad)
1993 Comic Relief: The Invasion of the Comic Tomatoes (TV pořad)
Shooting Stars (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1989 The Late Show (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)