foto

František Segrado

  • nar. 8.1.1955 (64 let)
    Vsetín, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Největší dar
2017 Tehdy spolu
2016 Děda
Zločin v Polné (TV film)
2014 Tři bratři
2010 Kudykam (divadelní záznam)

TV seriály

2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Králíci se nedočkali (E12)

Dokumentární

2013 Noc na Karlštejně (koncert)
2012 Tribute (koncert)
2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Michala Horáčka (S01E13)
Strážce plamene v obrazech
Strážci plamene

Hudební videoklipy

2006 Hlava kance (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 Ceny Anděl 2017 (TV pořad)
2017 Z každého rožku trošku (TV pořad)
2014 DVTV (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2003 Paškál (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace