foto

Lisa Arrindell

  • nar. 24.3.1969 (50 let)
    Bronx, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ještě jedna věc
2017 Nesmrtelný život Henrietty Lacksové (TV film)
2015 The Sin Seer
2014 Christmas Wedding Baby
First Impression
V rytmu bubnů (TV film)
2013 A Christmas Blessing
2012 Probable Cause
2010 Křivé obvinění (TV film)
2006 Agent v sukni 2
Divná sešlost
The Second Chance
2000 Odchody a návraty (TV film)
1999 Having Our Say: The Delany Sisters' First 100 Years (TV film)
Hodiny před popravou (TV film)
1995 Hra se smrtí
1994 Porota
1991 Polda Artie Lewis
Skvělý život

TV seriály

2019 Jak prosté (TV seriál)
The Price of Admission (S07E03)
2018 Paní ministryně (TV seriál)
Family Separation: Part 1 (S05E10)
2016 Notorious (TV seriál)
Pilot (E01)
Running (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sheltered Outcasts (S17E19)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Disabled (S11E17)
2009 Meet the Browns (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 House of Payne (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
The Means (S02E08)
1996 The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 In the House (TV seriál)
1992 Ghostwriter (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)

Dokumentární

2016 Barrow: Freedom Fighter

Host

TV pořady

2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky