foto

Stewart Copeland

  • nar. 16.7.1952 (66 let)
    Alexandria, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2006 Pucked
2005 Autobusy mé sestry (TV film)
Ztroskotaná láska
2004 Amazon Forever
Evel Knievel (TV film)
2003 Vysvobození
2002 Divoká krev
Me and Daphne
2001 Koho hledá Kevin?
2000 Boys and Girls
Sunset Strip
Vynechané stránky
1999 Milionář
Mrtvý muž
Taková normální holka
1998 Future Sport (TV film)
Mezi námi právníky (TV film)
Pecker
Tunel strachu (TV film)
Západní Bejrút
Šest pohřbů a jedna svatba
1997 Good Burger
Smutný kluk
Za branami pekla
1996 Ochránce
Smuteční host
Vražedné důkazy (TV film)
1995 Šampion Mike Tyson (TV film)
1994 Decadence
Hra o přežití
Němý svědek
Pravidla hry
Rapa Nui - střed světa
1993 Babylon 5: Velký sumit (TV film)
Bank Robber
Pršící kameny
Ve vzduchu
Širé Sargasové moře
1992 F-16 zabíjí (TV film)
1991 Highlander 2 - Síla kouzla
Lůza
1990 Muži při práci
Prvotní síla
Tajné složky
Takový je byznys
1989 Nevidím zlo, neslyším zlo
1988 Manželské etudy
Noční talk show
1987 Wall Street
1986 Štvanci
1983 Dravé ryby

TV seriály

2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Kdo je ta žena? (S01E04)
Mrtví jako já (TV seriál)
Halloween (S02E15)
Pořád (S02E14)
Poslední výzva (S02E13)
další epizody (15)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S01E14)
Prázdniny (S01E13)
Noční ptáci (S01E12)
další epizody (14)
2002 Breaking News (TV seriál)
2000 Brutally Normal (TV seriál)
1988 TV 101 (TV seriál)

Dokumentární

1996 The Leopard Son

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2016 The Grand Tour (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
2002 Durch die Nacht mit... (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace