Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Teenagerovský filmík pro náctiletá děvčata s fantazií sobě vlastní. Láska k rockovému zpěvákovi a touha s ním zůstat o samotě. A co třeba na pustém ostrově? To se Jenny splní, i když tomu musí krapet pomoct. Jenomže široko daleko coby fanynka není rozhodně sama, takže ani o rivalitu není nouze. Takže tu máme prachobyčejný ztřeštěný sladký letní příběh určený pouze pro zmíněná náctiletá děvčata. Nikoho jiného to prostě tak nepobaví jako právě je. Cílová skupina trefena do černého. Pro ostatní diváky je film příliš růžový, hloupý a značně přebujelý. Takže co s tím? Pro děvčata na nejvyšší úrovni, pro chlapce to nejhorší pod sluncem. Nic naplat. Vlivem cílenosti diváků je snímek natočen dobře a svůj potenciál splňuje. Takže o zatracení se uvažovat vůbec nedá. ()

Pingu 

všechny recenze uživatele

Nevím jistě jestli jsem to neměl po těch 20 minutách opravdu raději vypnout :o))) Co po dvaceti, po pěti !!! Byla to opravdová zoufalost v pravém slova smyslu, a myslím že se tenhle horor mohl klidně jmenovat "Návrat oživlých bárbín na ostrov Dr. Moreaua", protože všechny postavy se chovaly jako šílené, zmutované bezmozky. Když přidám jednu hvězdičku za Amandu v plavkách a zaokrouhlím nahoru, tak to nebude s odřenýma ušima ODPAD !!! ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Pokud přežijete prvních zhruba 5 minut (Amanda na koncertě), tak se dočkáte sem tam povedeného vtipu. Jinak nic!! Ale věřím, že někomu se to může líbit, třeba když vám stačí, že Amanda v dobrých 2/3 filmu běhá pouze v plavkách... Takže tu jednu dám, viděl jsem i horší filmy, které byly myšleny vážně. Tady to alespoň tak nebylo. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná kokotina pro puberťačky, která neoplývá ničím, kromě dementní puberťácké romance s trapnejma postavama, bez jakyhokoliv kouska vtipu. No prostě hotovej trest pro kluky, kteři by na tohle měli koukat s puberťačkama, ktery chcou sbalit nebo voject... Ale myslim, že puberťačky, ktery by na tohle čuměly, by jim stejně nedaly, protože musijou byt uplně blby. A nebo by jim daly, protože musijou byt uplně blby... ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Jediným pozitívom filmu je peknučká Amanda Bynes, ktorá bola jedným z dvoch dôvodov prečo som tento film dopozeral, tým druhým, že v dané sobotné dopoludnie nič lepšie v televízií nebežalo. Zabiť nudu sa dá rôznym spôsobom a teda aj sledovaním tohto filmu, ktorý je maximálne jednoduchý, čo je u teenegerských romantických komédií častá črta, ale podstatný problém je nedostatok humoru, ktorý by mohol aspoň trocha zakryť ten primitívny scenár. Sledovateľné hlavne s absolútnym odstavením mozgového aparátu a v tom prípade si človek užije teplo, pláž a Amandu Bynes. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)
  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)

Reklama

Reklama