foto

Carl Davis

  • nar. 28.10.1936 (82 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

BAFTA

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Ethel a Ernest
2008 The Understudy
2003 Promoted to Glory (TV film)
2002 Deník slečny Evy Smallwoodové
Mothers and Daughters
2001 Konečně doma (TV film)
2000 Gatsby (TV film)
1999 Páté přes deváté
1998 Goodnight Mister Tom (TV film)
Le radeau de la Méduse
Seesaw (TV film)
Správný ženský (TV film)
1996 Hurá do života! (TV film)
1994 Message for Posterity (TV film)
Návrší vdov
Return of the Native, The (TV film)
Rudý orel (TV film)
1993 Genghis Cohn (TV film)
Plavba (TV film)
Proces
1992 Smysl pro historii (TV film)
1991 Black Velvet Gown, The (TV film)
Krvavá přísaha (TV film)
Separate But Equal (TV film)
They Never Slept (TV film)
1990 Crossing to Freedom (TV film)
Odpoutaný Frankenstein
Ten, kdo stvořil špióna (TV film)
1989 Aféra Profumo
Duha
Skulduggery (TV film)
Somewhere to Run (TV film)
The Yellow Wallpaper (TV film)
1988 Journey's End (TV film)
The Girl in a Swing
1986 Hotel du Lac (TV film)
Murrow (TV film)
1985 Král David
Silas Marner - tkadlec z Raveloe (TV film)
1984 Sakharov (TV film)
Závod se smrtí
1983 Aerodrome, The (TV film)
Macbeth (TV film)
Praying Mantis (TV film)
Weather in the Streets, The (TV film)
1982 Home Sweet Home (TV film)
1981 Francouzova milenka
1980 Kupec benátský (TV film)
1978 Langrishe Go Down (TV film)
Námořníkův návrat
1977 Kiss of Death (TV film)
1976 Elephants' Graveyard, The (TV film)
Where Adam Stood (TV film)
1975 Obnažený státní úředník (TV film)
Člověk Pátek
1974 What's Next? (TV film)
1973 Katolíci (TV film)
Lovers, The
The National Health
1972 Arturo UI (TV film)
Pás cudnosti
Rentadick
What Became of Jack and Jill?
1971 Já, zrůda
Up Pompeii
1970 Praise Marx and Pass the Ammunition
The Only Way
1968 Bofors Gun, The
1928 On řádí v New Yorku
1927 Napoleon
On, hrdina dne
1925 Ben Hur
Fantom opery
1924 Chamtivost
1923 O patro výš
1921 Čtyři příšerní jezdci z Apokalypsy
1916 Intolerance

TV seriály

2012 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
The Last Waltz (S02E05)
2007 Cranford (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
1995 Oliver's Travels (TV seriál)
Pýcha a předsudek (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
1993 Year in Provence, A (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Bratři (E13)
Slavnost (E12)
Pomsta (E11)
další epizody (13)
1984 Vzdálené vrcholky hor (TV seriál)
1982 The Hound of the Baskervilles (TV seriál)
1981 Private Schulz (TV seriál)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1978 Mayor of Casterbridge, The (TV seriál)
1977 Kůň v domě (TV seriál)
Treasure Island (TV seriál)
1976 Lorna Doone (TV seriál)

Dokumentární

2005 Garbo
1995 Anne Frank Remembered (TV film)
1994 Liberation
Ode Dne D až do Berlína (TV film)
1991 Echoes That Remain
Ghosts of the Past (TV film)
1985 George Stevens: A Filmmaker's Journey
1980 Hollywood (TV seriál)
1973 Svět ve válce (TV seriál)
Nové Německo (E01)
1964 Other World of Winston Churchill, The (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Božská Florence
2008 The Understudy
1985 Muž, který zradil (TV film)
1970 Praise Marx and Pass the Ammunition

TV seriály

1995 Královnin nos (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
1981 Private Schulz (TV seriál)

Dokumentární

2011 Hollywood Night (koncert)
ČT Live - Beatles Night (koncert)
2002 There's Only One Paul McCartney (TV film)
1991 Ghosts of the Past (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2008 The Understudy

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace