Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Titulním hrdinou je ovdovělý farmář, který při návratu z trhu ve vzdáleném městě pomůže sedmnáctileté uprchlé otrokyni Annalees, i když tím porušuje zákon (příběh se odehrává v roce 1815). Pro krátký ale intenzivní (v duchovním smyslu) vztah se spřízněnou duší je ochoten podstoupit i nejvyšší riziko. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Diamant 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane hnus egoizmu, na druhej strane krása nezištnej lásky... Zaujímavý, napínavý a presvedčivý film, krásna príroda. ODPORÚČANÁ PRÍSTUPNOSŤ: Od 12 rokov. ()

PaRi 

všechny recenze uživatele

Skvěle natočený citlivý příběh, který vás zcela vtáhne do historické doby. Stejně by mi zajímalo, kde se vzal pocit bělochů, že jsou nadřazení a že černé mohou zotročit a to ve jménu Boha všemohoucího a on na to hleděl, přestože má přeci rád každého. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Televízne pôsobiaci skromný príbeh v neskorej dobe kolonizátorstva Severnej Ameriky zapôsobí skromnosťou, nehrá sa na nič veľké, prináša menšie, ale hodnotné posolstvo. V istých pasážach síce pôsobí nevieryhodne - protizákonná pomoc cudziemu človeku, zabitie kravy ako jeho asi najpostatného zdroja prežitia, utopenie prasaťa či dobrovoľné priznanie sa k tejto protizákonnej pomoci. Z hercov môžem vyzdvihnúť jedine dostatočne záporácky pôsobiaceho (a čerstvo umrelého) Larryho Drake-a. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Toto je silný film o boji človeka za nasledovaním jeho svedomia napriek svetu, ktorý trvá na tom, že má spraviť opak. 7/10 ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama