foto

Wendy Davis

  • nar. 30.6.1966 (52 let)
    Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Encounter
2016 I Know Where Lizzie Is (TV film)
2002 Mother Ghost
V pasti (TV film)
2001 Taking Back Our Town (TV film)
1999 Rendezvous (TV film)
1997 Brittle Glory
1996 Jilmová ulice (TV film)
1995 Return to Two Moon Junction
1989 Running Out of Time (TV film)
1980 Powder Heads

TV seriály

2017 Sweet/Vicious (TV seriál)
Pure Heroine (E10)
An Innocent Man (E09)
2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Odvykačka (S05E08)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Sesterské město 1. část (S13E12)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
V žáru (S06E11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Mr. & Mrs. Anderson (S09E15)
2013 Army Wives (TV seriál)
All or Nothing (S07E13)
Damaged (S07E12)
Adjustment Period (S07E11)
další epizody (13)
2012 Skandál (TV seriál)
The Other Woman (S02E02)
White Hats Off (S02E01)
Army Wives (TV seriál)
Onward (S06E23)
Domestic Maneuvers (S06E22)
Handicap (S06E21)
další epizody (23)
2011 Army Wives (TV seriál)
Farewell to Arms (S05E13)
Firefight (S05E12)
Drop Zone (S05E11)
další epizody (13)
2010 Army Wives (TV seriál)
Forward March (S04E18)
Murder in Charleston (S04E17)
Mud, Sweat & Tears (S04E16)
další epizody (18)
2009 Army Wives (TV seriál)
Fields of Fire (S03E18)
Fire in the Hole (S03E17)
Shrapnel and Alibis (S03E16)
další epizody (18)
2008 Army Wives (TV seriál)
Last Minute Changes (S02E19)
Departures, Arrivals (S02E18)
All in the Family (S02E17)
další epizody (19)
2007 Army Wives (TV seriál)
Goodbye Stranger (S01E13)
Rules of Engagement (S01E12)
Truth and Consequences (S01E11)
další epizody (11)
2005 Chirurgové (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Spoušť (S02E18)
2000 Cursed (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Between Brothers (TV seriál)
Gregory Hines Show, The (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
1993 The Sinbad Show (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1991 The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)

TV pořady

2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace