foto

Wendell Pierce

  • nar. 8.12.1963 (55 let)
    New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ještě jedna věc
Piercing
2017 King of the South
2016 Matky na tahu
Pomáda: Živě (TV film)
Svědectví (TV film)
2015 Cena moci
Dárek
Runaway Hearts
2014 Elsa & Fred
Foreclosure
Selma
2013 Möbius
Parker
2012 Four
2011 Pohřebák
Šéfové na zabití
2010 Night Catches Us
2009 Beyond All Boundaries
2008 Angel Project, The
2007 Moje žena a jiné katastrofy
Životní poslání
2006 Stay Alive
2004 A Hole in One
Mitchellville (TV film)
Ray
Země hojnosti
2003 Pokušení
2002 Karamelka
2001 The Gilded Six Bits
1999 24 Hour Woman, The
Stíny minulosti
1998 Skandál Bulworth
1997 Ďáblův obhájce (TV film)
1996 Dlouhá jízda
Never Give Up: The Jimmy V Story (TV film)
Spáči
1995 Až si vydechnu
Nebezpečná síť
Sbohem, lásko
1994 Může to potkat i vás
1993 Nebezpečně ozbrojen (TV film)
Tajemná vražda na Manhattanu
1992 Malcolm X
Unnatural Pursuits
1991 Loupež v Lufthanse (TV film)
Poprask v Harlemu
1990 Matter of Degrees, A
1989 Oběti války
Rodinný podnik
1986 Dům za všechny peníze

TV seriály

2019 Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2018 Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Inshallah (S01E08)
The Boy (S01E07)
Sources and Methods (S01E06)
další epizody (8)
Unsolved (TV seriál)
The Mack (E03)
Nobody Talks (E02)
Kravaťáci (TV seriál)
Managing Partner (S08E10)
Motion to Delay (S08E09)
Sour Grapes (S08E07)
další epizody (7)
2017 Správná dvojka (TV seriál)
Conscious Odd Coupling (S03E13)
The God Couple (S03E12)
Batman vs. The Penguin (S03E11)
další epizody (5)
Chicago P.D. (TV seriál)
Politics (S05E08)
Fallen (S05E06)
Reform (S05E01)
Kravaťáci (TV seriál)
Shame (S07E09)
100 (S07E08)
Divide and Conquer (S07E04)
Archer (TV seriál)
Jane Doe (S08E03)
2016 Správná dvojka (TV seriál)
Felix Navidad (S03E08)
The Odd Couples (S03E07)
Eisen Trouble (S03E06)
další epizody (21)
Kravaťáci (TV seriál)
P.S.L. (S06E10)
Shake the Trees (S06E07)
Accounts Payable (S06E02)
další epizody (5)
2015 Pickle and Peanut (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
The Audit Couple (S01E12)
Jealous Island (S01E11)
Enlightening Strikes (S01E10)
další epizody (12)
Noční směna (TV seriál)
Moving O (S02E12)
Ray Donovan (TV seriál)
Zaklepej u nás (S03E03)
Kravaťáci (TV seriál)
No Puedo Hacerlo (S05E04)
No Refills (S05E03)
Compensation (S05E02)
další epizody (4)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Kapitán (S02E12)
Rodef (S02E11)
Volcheck (S02E10)
další epizody (10)
The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Changes (E22)
Dinner (E21)
Brandon (E20)
další epizody (11)
Kravaťáci (TV seriál)
Gladiátoři (S04E10)
2013 The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Christmas (E11)
Thanksgiving (E10)
Bed Bugs (E08)
další epizody (10)
Kravaťáci (TV seriál)
Zlá víra (S03E09)
Stín pochybnosti (S03E05)
Mstitelé (S02E14)
další epizody (4)
2010 Treme (TV seriál)
Na správném místě v nesprávný čas (S01E03)
V přední linii (S01E02)
Víte, co to znamená? (S01E01)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Podstata strachu (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Scan Man (S05E05)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
další epizody (10)
2007 Profesionálky (TV seriál)
The Wire: The Chronicles (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Snadný výdělek (S03E23)
Jedna hodina (S03E17)
Vybít si vztek (S03E14)
2006 House of Payne (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (13)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
U ledu (S03E07)
Návrat domů (S03E06)
další epizody (8)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
další epizody (12)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Úklid (S01E12)
Hon (S01E11)
další epizody (12)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
Cursed (TV seriál)
Girlfriends (TV seriál)
God, the Devil and Bob (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Just Another Night at the Opera (S01E21)
Men (S01E18)
This Band of Brothers (S01E13)
další epizody (5)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Disciple (S09E15)
1998 Brian Benben Show (TV seriál)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
Gregory Hines Show, The (TV seriál)
1996 Moloney (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Rage (S05E13)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Consultation (S03E10)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
1989 Jestřáb (TV seriál)
1987 Vietnam War Story (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)

Dokumentární

2017 Rodents of Unusual Size - vyp.
2006 Hurikán Katrina: rekviem o čtyřech dějstvích (TV seriál)

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)
2013 The 2013 Film Independent Spirit Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace