Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější televizní soutěž "Honba za pokladem" přilákala na malý opuštěný ostrov skupinu dobrodruhů s jediným cílem - za každou cenu získat hlavní odměnu 10 milionů dolarů. Televizní štáb sleduje dnem i nocí jejich pokus o přežití v divoké džungli i za cenu ohrožení životů ostatních soutěžících. Atraktivní soutěž se mění v boj silnějších proti slabším. Vidina zbohatnutí dává všem zapomenout na blížící se nebezpečí. Nad celou oblastí řádí ničivý hurikán a příroda si sama vybírá nejkrutější daň. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Pitomoučký film to bezpochyby je, legrační je např. scéna, kde parta vojáků střílí po partě hrdinů svými granátomety a jednou granát vybuchne zničující silou napalmu, podruhé jako bouchací kulička. Sem tam se nějaká zajímavá scéna najde, ovšem herecké výkony a scénář jsou na úrovni amerických seriálů boháčích. Za zmínku snad stojí, že Michael Dudikoff je tentokrát na straně těch špatných. ()

peetriss odpad!

všechny recenze uživatele

Již jméno Jima Wynorského v titulcích napovědělo mnoho, že tento film nebude žádným mistrovským dílem. Úvodní explozivní scéna ve mně vyvolala pocit, že už jsem ji někde někdy viděl, a pak jsem si vzpomněl - dokonalá kopie Posledního akčního hrdiny! Pak se najednou ocitneme kdesi na ostrově v přiblblé televizní reality show, najednou přiletí zlobiví hoši v maskáčích s Dudikoffem v čele a co čert nechtěl, ještě do toho všeho přijde hurikán následovaný vlnou tsunami, která působí tak věrohodně jako znak mercedesu na Š120. Prostě ve zkratce hodně zoufalý, hloupý, nudný, špatný a z jiných filmů kradoucí počin. ()

Reklama

ssfan 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem naprostou hloupost, jelikož zde hraje Michael Dudikoff - mistr béčkových odpadů. Nakonec jsem však byl mile překvapen. Jedná se sice o video béčko, ale příběh dává smysl, je to také trochu napínavé a Treat Williams v hlavní roli taky ujde. Sice souboje jsou trapné, je tam taky pár logických chyb, ale přesto všechno je film koukatelný, tj. 35%. ()

Skleena 

všechny recenze uživatele

Říkal si hurikán... holt Michael Dudikoff jako špatňák, to přece nemohlo dopadnout dobře! Ale jinak je to docela sranda, hlavně jak policajt a válečný veterán kosí partu vycvičených vojáků, co se v lese promenáduje v řadě za sebou jak Nohavicovi čuníci... alespoň že tam byl ten kameraman, co zhynul bídnou smrtí! ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla nálož, kterou jsem teda rozhodně nečekal. Že půjde o béčko nebo něco v tom smyslu, to jsem ještě tušil, ale takovou přehlídku kýče, klišé a neomalených filmových "lahůdek", to teda ne! Už začátek byl víc než divný a pomalu jsem začínal mít kyselý výraz v obličeji, no a potom se to rozrostlo ještě asi 3x tolik. Když vidíte jak v tomhle filmu vypadá výbuch granátu, tak nevím, jak by to vypadalo, kdyby použili trochu větší kalibr. Tady granát způsobil explozi přes půl džungle a plameny šlehající min. 10 metrů vysoko!!! Takových "vychytávek" bylo v Hurikánu víc než dost. A to nemluvím o tom, že pořád pršelo a lítaly hromy blesky (nebojte, vím, že se snímek jmenuje Hurikán :)... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama