foto

Petr Bucháček

  • nar. 19.3.1955 (65 let)
    Praha, Vinohrady, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Past (TV film)
2017 Dištanc (studentský film)
2016 Zločin v Polné (TV film)
2013 Hořící keř (TV film)
2011 Dědeček automobil
Lidice
2009 Zemský ráj to napohled
1992 Něco lehčího (TV film)

TV seriály

2020 Poldové a nemluvně (TV seriál)
Ema (E07)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Samé dobré zprávy (S02E21)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Palebná síla (S02E07)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Ve jménu otce (E07)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Dáma na kolejích (S04E03)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
Místo v životě (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Chci s tebou žít (S01E78)

Dokumentární

2009 Městské divadlo Mladá Boleslav (TV film)

Divadelní záznam

2013 Zločin v Posázavském Pacifiku (divadelní záznam)
2010 Muži v offsidu (divadelní záznam)