Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o tom, že kdo zradí svůj klub, nemá štěstí v životě. Podle K. Poláčka napsali M. Vačkář a O. Havelka. Záznam inscenace Městského divadla v Mladé Boleslavi. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

tulen 

všechny recenze uživatele

Pohodové představení, rozhodně zvedne náladu a pobaví. Přesto musím ubrat jednu hvězdu - některé "komické" výstupy byly přecejen zbytečně pokleslé (starý Habásko a sousedka, opilecká artistika apod.) a děj a dialogy si zasloužil trochu víc pozornosti, takhle představení bylo spíš příjemným pásmem hudebních čísel. Kritizovat naopak nemlůžu Otu Jiráka a hlavně dvojici V.Havelka a P.Nakládalová. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Živě jsem viděla při hostování v pražské Palmovce, záznam má totožné obsazení, tak nebudu mít nic proti repríze. Konečně paní Načeradec v podání Zbrožka je svérázný humor, ale tak dá se. Nápadité z jevištního hlediska byla zejména témata tramvaj a zápas v kopané. Stranou ponechme variování tzv. bezčasí za 1. republiky, ono stírání rozdílu mezi lety 1918-38 bude zřejmě už věčným problémem. ()

Reklama

gireon 

všechny recenze uživatele

Já jsem to naživo viděl už asi osmkrát a stále mne to napřestává bavit, zhruba každý půlrok si na to jako rodina sháníme lístky do první řady a většinou i s herci spolupracujeme. Humor, který Ondřej Havelka dokázal přenést z filmového plátna a listů knížky na jeviště divadla je dokonalý, hlavně proto, že ve filmu i v knížce se vyskytuje mnoho postav a na prknech divadla se vyskytuje pouze JEDENÁCTKA herců a bohatě si vystačí. Navíc komické duo, které tvoří Martin Zbrožek, s Otou Jirákem je také nezapomenutelné... z tohoto důvodu nemohu dát méně než 100% Na podzim má vyjít záznam divadelní hry Zločin v posázavském Pacifiku, který nastudoval s těmito herci taktéž Ondřej Havelka (respektive, oni to pro tyto herce s Martinem Vačkářem sami napsali) a musím říct, že už se nemůžu dočkat. ()

D28 

všechny recenze uživatele

Takto nejako si predstavujem príjemnú návštevu divadla.Hereckej parte to ladilo nie len v hudobných číslach,ale adekvátne boli zvolené i kostými / a dresy/, samozrejme humor, i kulisy.Rozhodne nešlo o statické predstavenie,zvlášť choreografia spomalených pasáží bola výborná.A málokedy sa mi stane, že tak intenzívne vnímam režisérovu ruku, či hlavu,ucho,srdce /alebo ako to vyjadriť?/ na javisku.Ondřej Havelka akoby bol jedným z účinkujúcich a já mu děkuji, bylo to krásné.... ()

Přemek 

všechny recenze uživatele

Čirá divadelní sranda bez přívlastků. Některé scény by se daly zkrátit (přílišné zastavení na zpomaleném footballovém matchi), televizní záznam též není zrovna nápaditý, ale nač se bránit uchechtané bránici. Výtečně! - Pro editory: mladého Habáska, který vypadá jako Vít Bárta, nehraje Václav Havelka, alébrž Havelka Vojtěch, syn p. režiséra. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama