foto

Richard Malatinský

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Dvojka
2007 Bloody Merry Christmas (studentský film)
2002 Bez - Vlasy (studentský film)
2001 Bezejmenní (studentský film)

TV seriály

2018 Tátové na tahu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Polda (TV seriál)
Odpuštění (S03E08)
Šikana (S03E07)
Do střehu! (S03E03)
2017 Polda (TV seriál)
Láska na klíč (S02E07)
Páté přikázání (S02E05)
Lovci pokladů (S02E03)
další epizody (4)
2016 Polda (TV seriál)
Hvězda nad Prahou (S01E08)
Fotbal nemá logiku (S01E06)
Ve stínu feng-šuej (S01E04)
další epizody (4)
2012 Helena (TV seriál)
Dobrej policajt (S02E07)
Manželské rodeo (S02E05)
Oko bere (S02E04)
Zázraky života (TV seriál)
Souboj (S02E08)
2010 Přešlapy (TV seriál)
Šťastné a veselé (S03E13)
Budeš mi moc chybět (S03E09)
Druhá šance (S03E08)
další epizody (11)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Chci žít jinak (S01E11)
Překvapení (S01E10)
Rande naslepo (S01E08)
další epizody (7)
Comeback (TV seriál)
Absťák (S01E28)
Pan Prase odchází (S01E27)
Těžká hodina (S01E26)
další epizody (7)
2008 Comeback (TV seriál)
Heavy Christmas (S01E16)
Taneční (S01E15)
Simonina volba (S01E14)
další epizody (8)
Černá sanitka (TV seriál)
Přicházejí s nocí (E14)
Flirt s cizincem (E12)
Dobrou chuť (E10)
další epizody (4)
2006 Letiště (TV seriál)

Dokumentární

2016 RINO - Příběh špióna
2012 Národní klenoty (TV seriál)
Praha - jednota v rozmanitosti (S01E13)
Praha - rozmanitost v jednotě (S01E12)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Bez - Vlasy (studentský film)

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Letiště (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 RINO - Příběh špióna
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace