Reklama

Reklama

Recenze (4)

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování předešlé mnou pozitivně přijaté epizody „Zjistit pravdu“. Chápu, že je to možná proti celkovému duchu seriálu, ale znovu se budu opakovat. Serióznější témata mu sluší víc. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud je tu někdo, kdo moje komentáře k epizodám tohoto seriálu čte, tak tu (lepší) hvězdičku neberte zas tak vážně, objektivně bych dal 2*. Jenže mě už tyhle vážné epizody štvou a tahle byla vážná jako prase. 1.série byla pohodová a i přes ty fekální díly se na ni dalo v pohodě dívat, jako oddychovka svůj účel splnila. Jenže 2.série je většinou strašně vážná a všechna pohodovost a vtip, co byla v 1.sérii, se vytrácí. A tady už to došlo tak daleko, že se humor vytratil úplně. Ani moderátoři žádné hlášky neříkali, vlastně jen normálně komentovali situaci. Hergot, já se na to ale dívám jako na oddychový seriál, u kterého se alespoň pousměji, ne na smrtelně vážné romantické drama. A jelikož tyhle epizody začínají převažovat, už v hodnocení nebudu moc tolerantní. Slabá hvězdička. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla svými díly hodně rozmanitá a hlavně legrační. Teď se jede více a více na vážnou notu už několik desetiminutovek jen ohledně děr ve vztahu a to mi nepřijde příliš atraktivní v rámci tohoto žánru. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pohodová atmosféra první řady je nejspíše definitivně pryč, a pokračuje se ve vážnějších kolejích. K tomu se přidá ještě depresivní hudba jak od Badalamentiho a fakt, že komentátoři už místo hlášek spíše okřikují děj, a kvalita je tak stále dole. ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama