foto

Gregg Sulkin

  • nar. 29.5.1992 (25 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Gregg Sulkin se narodil 29. května 1992 v Londýně, kd navštěvoval školu "Highgate School". Stejně jako jeho postav v Sixty six je Žid.

Jeho herecký debut přišel v roce 2002 s minisérií DOCTOR ZHIVAGO. Následně se objevil ve filmu SIXTY SIX, kde ztvárňoval malého chlapce, Žida, který se připravoval na svou Bar Micva. Dále si zahrál v seriálu Disney channelu AS THE BELL RINGS a seriálu BBC THE SARAH JANE ADVENTURES, což je spin-off slavného seriálu Doctor Who. A v roce 2010 přišel seriál WIZARDS OF WAVERLY PLACE, ve kterém se zatím objevil v 11 epizodách a měl by i hrát v pokračování WOWP filmu. V tomtéž roce si zahrál jednu z hlavních rolí v disney filmu AVALON HIGH.

Tomgellar

Herecká filmografie

Filmy

2017 Drink Slay Love (TV film)
2016 Don't Hang Up
2015 Anti-Social
2014 Affluenza
Daughter's Nightmare, A (TV film)
Delirium (TV film)
2013 Another Me
Frog Kingdom
Návrat kouzelníků: Alex versus Alex (TV film)
2012 Bílá žába
Camilla Dickinson
2010 Avalonská střední (TV film)
Velká fuška
2007 Rotten Apple
2006 Rok '66
2002 Doktor Živago (TV film)

TV seriály

2018 Runaways (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (6)
2017 Runaways (TV seriál)
Refraction (E07)
Metamorphosis (E06)
Kingdom (E05)
další epizody (7)
2016 Rodinka na kousky (TV seriál)
Prank Assistant Gum Puppy (S01E20)
2014 Předstírání (TV seriál)
2013 Prolhané krásky (TV seriál)
Co bude s tou zoufalkou (S03E19)
Pro mě jsi mrtvá (S03E18)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Vyděšená mladá žena (S03E11)
Kahnova hra (S03E09)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2007 As the Bell Rings (TV seriál)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)

TV pořady

2015 Bitva playbacků (TV pořad)
Teen Choice Awards 2015 (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards - Pre-Show (TV pořad)
2014 Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2010 The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace