foto

Gregg Sulkin

  • nar. 29.5.1992 (27 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Gregg Sulkin se narodil 29. května 1992 v Londýně, kd navštěvoval školu "Highgate School". Stejně jako jeho postav v Sixty six je Žid.

Jeho herecký debut přišel v roce 2002 s minisérií DOCTOR ZHIVAGO. Následně se objevil ve filmu SIXTY SIX, kde ztvárňoval malého chlapce, Žida, který se připravoval na svou Bar Micva. Dále si zahrál v seriálu Disney channelu AS THE BELL RINGS a seriálu BBC THE SARAH JANE ADVENTURES, což je spin-off slavného seriálu Doctor Who. A v roce 2010 přišel seriál WIZARDS OF WAVERLY PLACE, ve kterém se zatím objevil v 11 epizodách a měl by i hrát v pokračování WOWP filmu. V tomtéž roce si zahrál jednu z hlavních rolí v disney filmu AVALON HIGH.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Status Update
2017 Drink Slay Love (TV film)
2016 Don't Hang Up
2015 Anti-Social
2014 A Daughter's Nightmare (TV film)
Affluenza
Delirium (TV film)
2013 Another Me
Frog Kingdom
Návrat kouzelníků: Alex versus Alex (TV film)
2012 Bílá žába
Camilla Dickinson
2010 Avalonská střední (TV film)
Velká fuška
2007 Rotten Apple
2006 Rok '66
2002 Doktor Živago (TV film)

TV seriály

2019 Runaways (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2018 Runaways (TV seriál)
Split Up (S02E13)
Earth Angel (S02E12)
Last Waltz (S02E11)
další epizody (16)
2017 Runaways (TV seriál)
Refraction (S01E07)
Metamorphosis (S01E06)
Kingdom (S01E05)
další epizody (7)
2016 Rodinka na kousky (TV seriál)
Prank Assistant Gum Puppy (S01E20)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Assistant (S04E06)
Předstírání (TV seriál)
Up in Flames (S03E10)
Ex-Posed (S03E09)
Untitled (S03E08)
další epizody (10)
2015 Předstírání (TV seriál)
School's Out (S02E20)
The Deep End (S02E19)
Nuclear Prom (S02E18)
další epizody (10)
2014 Předstírání (TV seriál)
Busted (S02E10)
Karmic Retribution (S02E09)
Zen and the Art of Pageantry (S02E08)
další epizody (18)
2013 Prolhané krásky (TV seriál)
Co bude s tou zoufalkou (S03E19)
Pro mě jsi mrtvá (S03E18)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Vyděšená mladá žena (S03E11)
Kahnova hra (S03E09)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2009 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Šílená žena na půdě - 2. část (S03E04)
Šílená žena na půdě - 1. část (S03E03)
2007 As the Bell Rings (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace