foto

Ville Virtanen

  • nar. 19.8.1961 (56 let)
    Espoo, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Armoton maa
Druhá strana naděje
Ikitie
2015 Deportace
Královna Kristýna
Stádo
Talvisydän
2014 Ei kiitos
Kaupunki etsii klovnia
Theon talo
2013 Přijede prezident!
2012 Ella a její kamarádi
Láska a jiné trable
2011 Kam jsme kdysi šli
Vares - Pahan suudelma
2010 Kazatel zla
Na druhé straně
Špatná rodina
Täällä Pohjantähden alla II
2008 Bouřlivák
Lacrimosa
Sauna
2007 Černý led
Legenda o Vánocích
Raja 1918
Rok vlka
2006 Kummelin jackpot
Siilijuttu
2005 Slib
2004 Střihač psích drápů
Výrobna dospělých
2003 Broidit
Hymypoika
Nousukausi
2002 Niin paljon parempi mies (TV film)
2001 Eläköön markkinatalous
Onnenpeli 2001 (studentský film)
2000 Apinajuttu
1999 Nattflykt
Säämies (studentský film)
Vaarallinen kevät (TV film)
1998 Papparaizet tulevat (divadelní záznam)
Säädyllinen murhenäytelmä
1997 Dostojevskia lukiessa (studentský film)
Juhannustarinoita
Lunastus
1995 Naisten sauna (TV film)
1993 Harjunpää ja kiusantekijät
Jänis (TV film)
1992 Kim byl Joe Luis?
1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut
Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1989 Zimní válka
1988 Aki & Turo: No Sleep till Forssa
Onnea matkaan (TV film)
1987 Fakta homma
1986 Leonardon ikkunat (TV film)
Ursula
1985 Hamlet (TV film)
1966 Millipilleri

TV seriály

2017 Åsa Larssons Rebecka Martinsson (TV seriál)
2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Kaksintaistelu (E05)
Sodanjulistus (E04)
Mestaus (E03)
další epizody (5)
Sorjonen (TV seriál)
Loppupeli 2/2 (S01E11)
Loppupeli 1/2 (S01E10)
Nainen järvessä 2/2 (S01E09)
další epizody (11)
2015 Jordskott (TV seriál)
Norskov (TV seriál)
2013 Nymfit (TV seriál)
Kuunpimennys (E12)
Hohdeaika (E11)
Velanidia (E10)
další epizody (4)
2009 Jälkilämpö (TV seriál)
2008 Kymenlaakson laulu (TV seriál)
2005 Pääroolissa (TV seriál)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Valkotakkinen kuolema (S03E10)
Muista aina liikenteessä (S03E09)
Veljensä vartija (S03E08)
další epizody (10)
2004 Nollatoleranssi (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2003 Irtiottoja (TV seriál)
Kaunis mies (TV seriál)
Kuumia aaltoja (TV seriál)
Venny (TV seriál)
2002 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Poliisin poika (S02E10)
Lyhyet jäljet (S02E09)
Työmiehen lauantai (S02E08)
další epizody (10)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kuun kuvajainen (S01E10)
Saatanan lapset (S01E09)
Paras mahdollinen maailma (S01E08)
další epizody (10)
1999 Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1998 Mitäs sais olla (TV seriál)
1995 Herkku & Partanen (TV seriál)
Kotikatu (TV seriál)
1994 Team Suomi (TV seriál)
1993 Hobitit (TV seriál)
1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)
Isänmaan kaikuja (TV seriál)
1989 Seitsemän veljestä (TV seriál)
Talvisota (TV seriál)
1988 Oudot jutut (TV seriál)
1986 Fakta homma (TV seriál)
Tabu (TV seriál)

Dokumentární

2004 Virtasta Koskella (TV film)
1985 Hamlet - dokumentti (TV seriál)

TV pořady

2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2014 Vino Show (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2011 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
Jussi Gaala 2011 (TV pořad)
2010 Vedetään hatusta (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Maria! (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2003 Krisse (TV pořad)
2002 Bettina S. (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
Yokotai (TV pořad)
1995 Täyttä taikaa (TV pořad)
1993 Haastattelijana Mirja Pyykkö (TV pořad)
1992 Tuttu juttu (TV pořad)
1990 Osapäiväartistit (TV pořad)
Teijan keittiössä (TV pořad)
1988 Vuosikertaviihde -88 (TV pořad)
1987 Hymyhuulet (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 10 sketsiä jotka muuttivat maailman (divadelní záznam)
2007 Da Lintsi -koodi (divadelní záznam)
2000 Oho sano iimeili (divadelní záznam)

TV seriály

2008 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Vaarallisilla vesillä (S01E09)
2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Sulosäveliä ja hiljaisuuden tuskaa (S01E03)
Amorin nuolia (S01E02)
Tervetuloa Miikkulaan (S01E01)

TV pořady

1990 Osapäiväartistit (TV pořad)
1987 Hymyhuulet (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2008 10 sketsiä jotka muuttivat maailman (divadelní záznam)
2000 Oho sano iimeili (divadelní záznam)

TV seriály

2008 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Vaarallisilla vesillä (S01E09)
2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Sulosäveliä ja hiljaisuuden tuskaa (S01E03)
Amorin nuolia (S01E02)
Tervetuloa Miikkulaan (S01E01)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace