foto

Anthony Tyler Quinn

  • nar. 25.7.1962 (56 let)
    New London, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zer0-Tolerance
2014 Greyscale
2011 Nová republika
2010 A Christmas Snow
American Bandits: Frank and Jesse James
2009 No Greater Love
Teror na palubě
2007 Smuggler's Ransom
1995 Deník vraha
Opuštěná a podvedená (TV film)
1994 Black Sheep (TV film)
1991 The Chase (TV film)
1990 Spi sladce, drahá ženo (TV film)
Ten kluk je postrach

TV seriály

2017 Zlá krev (TV seriál)
A Oscara získává... (S01E05)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Obvinění (S11E21)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Žhavý kousek (S02E15)
2010 Dr. House (TV seriál)
Od pěti do devíti (S06E13)
2008 Mentalista (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Náš otec (S03E01)
Odložené případy (TV seriál)
Bruslařka (S06E04)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Závěr léta (S01E05)
2001 Dead Last (TV seriál)
Inside Schwartz (TV seriál)
2000 Normal, Ohio (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1998 Ask Harriet (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Cesta za Frančeskou (S04E04)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Someone Like Me (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Frannie's Turn (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1990 Working Girl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace