foto

Patrick Kennedy

  • nar. 26.8.1977 (39 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Churchill's Secret (TV film)
So Good to See You
2015 Mr. Holmes
2014 November Man
The Money (TV film)
2013 Vraždy na domácí frontě (TV film)
2011 Válečný kůň
2009 Ein russischer Sommer
2008 Einstein a Eddington (TV film)
Já a Orson Welles
Scratch
Spalující vášeň (TV film)
Transport
39 stupňů (TV film)
2007 Pokání
2006 Dobrý ročník
2005 Mnichov
Show začíná
The Somme (TV film)
2004 Případy inspektora Lynleyho: Zrádné vzpomínky (TV film)
2003 Špióni z Cambridge (TV film)
Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story, The
2002 Nine Lives

TV seriály

2016 The Collection (TV seriál)
2015 Lovci zločinců (TV seriál)
Karma (S04E17)
2013 Panství Downton (TV seriál)
The London Season (S04E09)
Episode #4.4 (S04E04)
Episode #4.3 (S04E03)
2012 Konec přehlídky (TV seriál)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Tak napolo... (S03E10)
Poník (S03E08)
Čeká tě překvapení (S03E05)
další epizody (7)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Národní hymna (S01E01)
2009 Zadaní Žádaní Zklamaní (TV seriál)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Eva Hesse

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace