foto

Patrick Kennedy

  • nar. 26.8.1977 (41 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Peterloo
2016 Churchill's Secret (TV film)
So Good to See You
2015 Mr. Holmes
2014 November Man
The Money (TV film)
2013 Vraždy na domácí frontě (TV film)
2011 Válečný kůň
2009 Poslední neděle
2008 39 stupňů (TV film)
Einstein a Eddington (TV film)
Já a Orson Welles
Scratch
Spalující vášeň (TV film)
Transport
2007 Pokání
2006 Dobrý ročník
2005 Mnichov
Show začíná
The Somme (TV film)
2004 Případy inspektora Lynleyho: Zrádné vzpomínky (TV film)
2003 The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story
2002 Nine Lives

TV seriály

2018 Paní Wilsonová (TV seriál)
The First (TV seriál)
The Choice (E07)
2016 Kolekce (TV seriál)
Uvedení na trh (E04)
Vůně (E03)
Ideál (E01)
2015 Lovci zločinců (TV seriál)
Karma (S04E17)
2013 Panství Downton (TV seriál)
The London Season (S04E09)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 3 (S04E03)
2012 Konec přehlídky (TV seriál)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Tak napolo... (S03E10)
Poník (S03E08)
Čeká tě překvapení (S03E05)
další epizody (7)
Peep Show (TV seriál)
Quantocking II (S08E06)
The Love Bunker (S08E03)
Business Secrets of the Pharaohs (S08E02)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Národní hymna (S01E01)
2009 Zadaní Žádaní Zklamaní (TV seriál)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
2003 Špióni z Cambridge (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)

Dokumentární

2016 Eva Hesse

Režijní filmografie

Filmy

2018 The Human Voice

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 The Human Voice

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace