foto

Kacey Rohl

  • nar. 6.8.1991 (27 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kacey Rohl se narodila 6. srpna 1991 ve Vancouveru. Je kanadská filmová a televizní herečka, kterou můžeme znát z filmu Červená Karkulka v roli Prudence, v seriálu The Killing, v roli Sterling Fitch a současného seriálu Hannibal s Madsem Mikkelsenem v roli Abigail Hobbs. Je dcerou režiséra Mika Rohla. V současné době žije ve Vancouveru.

Filip "Evlin" Zapletal

Herecká filmografie

Filmy

2018 Killer High (TV film)
2016 Beat Around the Bush
My Sweet Audrina (TV film)
2012 Duch bouře (TV film)
Flicka: Country Pride
Taken Back: Finding Haley (TV film)
2011 Pako mých snů (TV film)
Sisters & Brothers
Sunflower Hour
Červená Karkulka
2010 Laskavý dotek (TV film)
Pouto mlčení (TV film)

TV seriály

2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
A Timeline and Place (S04E06)
The Bad News Bear (S04E03)
Lost, Found, Fucked (S04E02)
další epizody (4)
2018 V zajetí kouzel (TV seriál)
Twenty-Three (S03E11)
Arrow (TV seriál)
The Devil's Greatest Trick (S06E13)
All for Nothing (S06E12)
2017 The Good Doctor (TV seriál)
Apple (S01E08)
Yellow (TV seriál)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Divine Elimination (S02E03)
Arrow (TV seriál)
Dangerous Liaisons (S05E19)
Disbanded (S05E18)
Checkmate (S05E16)
další epizody (5)
2016 Městečko Pines (TV seriál)
Bedtime Story (S02E10)
Walcott Prep (S02E09)
Pass Judgment (S02E08)
další epizody (10)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Have You Brought Me Little Cakes (S01E13)
The Strangled Heart (S01E08)
Impractical Applications (S01E06)
další epizody (6)
iZombie (TV seriál)
Eternal Sunshine of the Caffeinated Mind (S02E14)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Úkol z lásky (S05E13)
Akta X (TV seriál)
Zakladatelova mutace (S10E02)
2015 Hannibal (TV seriál)
...And the Woman Clothed with the Sun (S03E09)
Aperitivo (S03E04)
Primavera (S03E02)
Motiv (TV seriál)
Nejlepší nepřátelé (S03E09)
2014 Working the Engels (TV seriál)
Hannibal (TV seriál)
Mizumono (S02E13)
Takiawase (S02E04)
2013 Hannibal (TV seriál)
Savoureux (S01E13)
Relevés (S01E12)
Trou Normand (S01E09)
další epizody (8)
2012 This American Housewife (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Keylela (S02E07)
Ogi Jun (S02E04)
Lovci duchů (TV seriál)
The Born-Again Identity (S07E17)
2011 Zločin (TV seriál)
Tichá ozvěna (S01E04)
El Diablo (S01E03)
Klec (S01E02)
další epizody (4)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Tower Prep (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Unvanquished (E10)
V (TV seriál)
Heretic's Fork (S01E09)
Hranice nemožného (TV seriál)
Stabilizace (S03E03)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace