foto

Jayson Blair

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Haunting on Fraternity Row
2017 Unforgettable
2016 The Wrong Side of Right
2014 #Stuck
Free Fall
Whiplash
2012 Detention of the Dead
2011 Metro (TV film)
2010 Public Relations
Steamroom, The
2008 Velká hra
2007 Succubus: Hell Bent

TV seriály

2020 Brand New Cherry Flavor (TV seriál)
2019 Máma (TV seriál)
Goat Yogurt and Ample Parking (S07E03)
2018 Life Sentence (TV seriál)
Then and Now (E13)
Love Factually (E12)
Frisky Business (E11)
další epizody (13)
2016 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Therapy (S03E05)
Young & Coachella (S03E02)
Young & the Next Day (S03E01)
2015 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Younger Brother, Part 2 (S02E20)
Young & Younger Brother, Part 1 (S02E19)
2013 Úplně normální (TV seriál)
The Big Day (E22)
Finding Name-O (E21)
Para-New Normal Activity (E18)
další epizody (5)
2012 Úplně normální (TV seriál)
The XY Factor (E10)
Pardon Me (E09)
Unplugged (E08)
další epizody (7)
2 $ocky (TV seriál)
A jarní prázdniny (S01E19)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
The Better Man (S02E12)
Steamy Surprise (S02E11)
Sex. Teen. Candles. (S02E10)
další epizody (12)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Tvrdě vydřené peníze (S01E04)
Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
The Right Thing (S01E12)
Lily Pad (S01E11)
Behind Enemy Lines (S01E10)
další epizody (10)
2009 Glee (TV seriál)
Návrat nezdárné dcery (S01E05)
My Date (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Přijetí reality (S04E04)
2008 Hot Hot Los Angeles (TV seriál)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Oedipus Hex (S03E05)

Host

TV pořady

2013 39th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
2011 2011 MTV Movie Awards (TV pořad)
2010 MTV Video Music Awards 2010 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky