foto

Nadim Sawalha

  • nar. 1935
    Jordánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tel Aviv v plamenech
2016 Noc v poušti
2010 West Is West
2009 Journey to Mecca
2007 Diana - poslední dny princezny (TV film)
Kapitán Abu Raed
Vše, co Lola chce
2006 Příběh zrození
2005 Syriana
2000 Justice in Wonderland (TV film)
Tisíc a jedna noc (TV film)
1999 Kleopatra (TV film)
1998 Mstitelé
1997 Tangier Cop
1995 Bible - Starý zákon: Josef (TV film)
1994 Rudý orel (TV film)
1993 Dravec
Muž bez tváře (TV film)
Syn Růžového Pantera
1991 Společná hra
1990 The Care of Time (TV film)
1989 Rehovot Ha'Etmol
1988 Pascaliho ostrov
1987 Dech života
Ishtar
Lionheart
1986 Alamut Ambush, The (TV film)
Knights & Emeralds
Půlměsíční ulice
Tajemství rajského ostrova (TV film)
1985 Harém
Pyramida hrůzy
1984 Misunderstood
1981 Kdo nám vzal šroub?
Sfinga
1980 Probuzení
1979 Taxíkáři (TV film)
1977 Agent, který mne miloval
Are You Being Served?
Inspektor Sweeney
Sindibád a Tygří oči
1976 Yellow Dog
1975 Návrat Růžového pantera
Vítr a lev
1974 Callan
Vampira
Zlato
1973 Na úrovni
Shaft v Africe

TV seriály

2011 Hodinka (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2008 Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2006 Robin Hood (TV seriál)
2004 If... (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Expert Witness (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1992 Blue Heaven (TV seriál)
The Big Battalions (TV seriál)
1990 Domek z karet (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1989 Saracen (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Chessgame (TV seriál)
1982 Squadron (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Shelley (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Bez šance na úspěch (S03E06)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
První noc (S02E03)
Na dva pokusy (S01E11)
1977 Space: 1999 (TV seriál)
The Immunity Syndrome (S02E23)
1976 Open All Hours (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
Venturers, The (TV seriál)
1974 Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Ryan International (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2004 Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)
2003 Behind Iraqi Lines (TV film)
2002 Kdo byl Mojžíš? (TV film)

Host

TV pořady

2006 The Fabulous Picture Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky