foto

Larysa Kondracki

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Informátorka
2009 Viko

TV seriály

2019 The Fix (TV seriál)
Pilot (E01)
2018 Piknik na Hanging Rock (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 4 (S01E04)
Power (TV seriál)
The Kind of Man You Are (S04E03)
2016 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Send in the Clones (E11)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Fifi (S02E08)
Gotham (TV seriál)
Azrael (S02E19)
Power (TV seriál)
Don't Worry, Baby (S03E04)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
11:53 to Odessa (E10)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Bingo (S01E07)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
10Broad36 (S02E06)
Království (TV seriál)
Vyhnanství (S02E12)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Stingers (S03E10)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Landfall (S01E06)
V utajení (TV seriál)
Sensitive Euro Man (S05E10)
Grounded (S05E08)
Živí mrtví (TV seriál)
Nedůvěřuj a prověřuj (S05E11)
2013 Darebák (TV seriál)
Policajt (TV seriál)
Místo, kde jsem doma (S02E13)
Irský gentelman (S02E10)
Ranní píseň (S02E05)
další epizody (5)
V utajení (TV seriál)
Something Against You (S04E12)
2012 Policajt (TV seriál)
Blýská se na lepší časy (S01E08)
Škola na řece Hudson (S01E07)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Informátorka
2009 Viko

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace