foto

Larysa Kondracki

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Informátorka
2009 Viko

TV seriály

2019 The Fix (TV seriál)
Pilot (E01)
2018 Piknik na Hanging Rock (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 4 (S01E04)
Power (TV seriál)
The Kind of Man You Are (S04E03)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Ace of Swords (S01E10)
Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Send in the Clones (E11)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Fifi (S02E08)
Gotham (TV seriál)
Azrael (S02E19)
Power (TV seriál)
Don't Worry, Baby (S03E04)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
11:53 to Odessa (E10)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Bingo (S01E07)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
10Broad36 (S02E06)
Darebák (TV seriál)
Beyond Judgment (S03E10)
Chicagoland (S03E09)
Království (TV seriál)
Vyhnanství (S02E12)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Stingers (S03E10)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Landfall (S01E06)
Darebák (TV seriál)
Coup de Grace (S02E10)
You Just Get Used to It (S02E03)
Saints of the Dead (S02E02)
V utajení (TV seriál)
Sensitive Euro Man (S05E10)
Grounded (S05E08)
Živí mrtví (TV seriál)
Nedůvěřuj a prověřuj (S05E11)
2013 Darebák (TV seriál)
Chasing the Dragon (S01E09)
Rumpus (S01E07)
Cathy's Song (S01E03)
Policajt (TV seriál)
Místo, kde jsem doma (S02E13)
Irský gentelman (S02E10)
Ranní píseň (S02E05)
další epizody (5)
V utajení (TV seriál)
Something Against You (S04E12)
2012 Policajt (TV seriál)
Blýská se na lepší časy (S01E08)
Škola na řece Hudson (S01E07)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Informátorka
2009 Viko

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky