Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gordon se vyptává profesora Strange na projekt Pinewoodské farmy, což se mu samozřejmě nezamlouvá. A tak vytahuje z rukávu nové eso. Oživený Galavan, nyní Azrael, je poslán, aby Gordona zlikvidoval. Nygma, zavřený v Arkhamu, se zatím snaží zjistit, jaká tajemství profesor Strange skrývá. (TV Nova)

Recenze (5)

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto skvostný díl. Stejně tak, jako mě děsně otravoval Galavan mě baví Azrael, tu proměnu asi udělali nejlepším způsobem jak mohli. Freeze mě ale poprvé taky hodně bavil a pak to bylo horší, ovšem posily v druhé polovině bez výjimky válí. Hugo Strange je super, z Eda se už velice rychle stane Ridler jakého známe plus nám bylo přislíbeno easter eggem povýšení Gordona a vznik Mad Hattera. Jedu trošku ze spožděním a už jsem se naučil od finále nic moc nečekat, spíš mě zajímá jak se protne příběh do třetí série. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proti předchozímu dílu došlo sice ke zlepšení, ale postava Azraela mě na rozdíl od Edwarda Nygmy opravdu nebaví, takže doufám, že se Tučňák konečně vyhrabe z rodinné hrobky a nechávám se zatím bavit nadšením slečny Peabody pro Thorazin. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barnes je síce svojský, no mne je veľmi sympatický, pretože mu ide len o dobro. Bolo by mi veľmi ľúto, keby v seriáli skončil. Inak nová Galavanova linka začína byť celkom zaujímavá. No a konečne sme sa dočkali po odmlke Oswalda, aj keď len na chvíľku. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Gordonova (Ben McKenzie) zbraň, kterou přinesl na střechu policejní stanice, je Remington 870. (G....)

Reklama

Reklama