foto

Angela Alvarado

  • nar. 1964
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Magnum Opus
2008 Návrat osamělého jezdce (TV film)
2007 Mezi řádky
2005 Příběh Wendella Bakera
2002 D-Tox
Ohnisko požáru (TV film)
Showtime
2001 Nejvyšší boss (TV film)
2000 Living the Life
1999 Znamení smrti
1998 Butter
1997 Desert's Edge (TV film)
Přísně tajný Hollywood (TV film)
1994 Princezna
1993 Jack Reed: Odznak cti (TV film)
Rozsudek noci
1992 Shadowhunter (TV film)
1991 Daughters of Privilege (TV film)
1990 Noční vidiny (TV film)
1989 Opravdoví muži nejedí gumové medvídky
1988 Manželské etudy
Salsa
1987 Heartbeat

TV seriály

2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Nejlepší svatební cesta (S09E07)
2012 Grimm (TV seriál)
La Llorona (S02E09)
2006 Dexter (TV seriál)
S pravdou ven (S01E11)
Americký sen (S01E05)
Pomocná ruka (S01E04)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2003 Kingpin (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
1997 Zbraň (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace