foto

Jaroslav Slávik

  • nar. 9.7.1974 (46 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Nighthawken
1993 Accidental Lovers

TV seriály

2018 Semafor (TV seriál)
Osušky a vetrone (E02)
2016 Na shledanou, babičko! (TV seriál)
2013 Experti (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)
2006 Mafstory (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Česko Slovensko má talent 8 (TV pořad)
2018 Gurmáni ulice (TV pořad)
Stand-up Factory (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 7 (TV pořad)
2016 Česko Slovensko má talent 6 (TV pořad)
2015 Moje máma vaří lépe než tvoje (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 5 (TV pořad)
2014 Čo ja viem (TV pořad)
2013 Česko Slovensko má talent 4 (TV pořad)
2012 Haló (TV pořad)
Slávik 2011 (TV pořad)
Srdce pro děti 2012 (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 3 (TV pořad)
Česká 30 (TV pořad)
2011 Česko Slovensko má Silvestra (TV pořad)
Česko Slovensko má talent 2 (TV pořad)
Česko Slovensko má talent PLUS (TV pořad)
Šéfka (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
Česko Slovensko má Silvester 2010 (TV pořad)
Česko Slovensko má talent (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)