Reklama

Reklama

Česko Slovensko má talent 11

(pořad)
  • Slovensko Česko Slovensko má talent 11

Obsahy(1)

ČSMT je nejúspěšnější světová talentová show, která přichází letos se svou už jedenáctou řadou. Vysíláme ji opět se slovenskou TV JOJ. Ostřílená porota bude v tradičním složení Jakub Prachař, Marta Jandová, Diana Mórová a Jaro Slávik. Potřetí se po moderátorském boku Davida Gránského objeví Jasmina Alagič Vrbovská. Novinkou letošního ročníku je pátý porotce, který bude v každém dílu jiný – můžete se těšit na Mariána Čekovského, Ega, Štěpána Kozuba či Vojtu Dyka. (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Tahle série mi pocitově přišla o trochu lepší, než předchozí dvě. Ano, jednotlivé neduhy stále zůstávají. Jasmina Alagič-Vrbovská je stále nemožná a nesympatická moderátorka. Produkce stále nepochopila, že diváci o zahraniční vystoupení nestojí, a ačkoliv je porota protlačí do finále, tak stejně nemají šanci na výhru. A jednotlivé TV nechápou, že každoroční opakování nemá šanci vygenerovat dostatek kvalitních představení. I tak mi ale přišlo, že z dramaturgického hlediska to bylo letos o něco lepší, než minulé ročníky. Asi tomu pomohli i noví porotci, kteří přinesli trochu čerstvého vzduchu. V rámci finálových vystoupení jsem byl rád, že vítězkou se stala zpěvačka, která předvedla určitě jedno ze tří nejlepších vystoupení večera. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Zatím  co  jsem  viděl , asi první  čtyři  díly ,  tak  je  to  fuuuurt   dokola . Tak  asi  čtyři  čísla  , zatím  ze  všech  čtyř  dílů  byla  fajn  a  jinak  někteří  adepti  jsou  zcela  mimo  mísu . Dobré  bylo  s  tím  Dykem  , jak  byl  převlečen  za  takovou  zvláštní  ženu  ,  jako  překvapení  pro  Prachaře  a  ta  paní  Věra  z  Bratislavy  , která  byla  jako  kompars  ,  a  byla  vyzvána na podium .  Tedy  ,  pokud  to  nebylo  nějak  dopředu  připraveno , tak  to  byla  pecka .  A  také  byla  fajn  ta  Eve  z  Prahy  ,  v  těch  vysokých  botech  a  pěknou  tváří  i  tělem   s  náročným  tanečkem .  Jo a  ten  10ti  letý  klučík  s  kytarou .  Jinak  je  to  pořáááád   dokola . A polovina  lidí  je  z  ciziny  ,  nechápu   nějak  PROOOČ  ???   Vždytˇ  je  to  Česko - Slovensko  má  talent .  Tak  nevím . Nějak  to  nechápu . ()

Reklama

Nick321 odpad!

všechny recenze uživatele

Čím víc se v tom točí peněz a komerce, tím je to větší uřvaná 💩, která se vzdaluje původnímu ideálu. UPDATE: Tak jsem se právě dozvěděl, že to prý vyhrála zpěvačka. 🤣 Tak bych asi z prdele jednou přišel na casting Superstar a začal tam třeba žonglovat nebo předvádět iluzionistické kousky, že když zpěváci si zabrali ČSMT, tak někde se musí prosadit ti ostatní umělci. Někdo by takový prank mohl udělat. 😄¯\_(ツ)_/¯ ()

PavelVanekArt odpad!

všechny recenze uživatele

Uvádí to dva klauni, v porotě sedí čtyři hovna, ve finále pět zpěváků a tři atleti. A to je Česko Slovensko má piču jako vždy. Odpad pro konzumní idioty ()

Galerie (227)

Reklama

Reklama