foto

Paul Machliss

  • nar. 2.4.1972 (46 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Chlapec, který se stane králem
2017 Baby Driver
2015 Vzmuž se
2013 U Konce světa
2011 Dylan Moran: Yeah, Yeah
2010 Scott Pilgrim proti zbytku světa
2006 Rabbit Fever
2000 Junkies, The

TV seriály

2016 Potvora (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2015 Bratrství (TV seriál)
Dad (E08)
Work (E07)
Pregnant (E06)
další epizody (8)
Fungus the Bogeyman (TV seriál)
2014 Páteční večeře (TV seriál)
The Big Day (S03E06)
The Piano (S03E05)
The Anniversary (S03E04)
další epizody (6)
2012 The Hour (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Threesome (TV seriál)
I Don't (S02E07)
Dad (S02E06)
Future (S02E05)
další epizody (7)
2011 Threesome (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
2008 Jak nežít svůj život (TV seriál)
Jaký otec, takový Don (S01E06)
Pařba s mládeží (S01E05)
Fingovaný pohřeb (S01E04)
Ajťáci (TV seriál)
Ulítli na kalendáři (S03E06)
Friendface (S03E05)
Projev (S03E04)
další epizody (6)
2007 City Lights (TV seriál)
Comedy Showcase (TV seriál)
Peter Serafinowicz Show, The (TV seriál)
Ajťáci (TV seriál)
Muži bez žen (S02E06)
Kouř a zrcadla (S02E05)
Večírek (S02E04)
další epizody (6)
2006 Ajťáci (TV seriál)
Přijíždí teta Irma (S01E06)
Strašení Billa Crouse (S01E05)
Červené dveře (S01E04)
další epizody (6)
Fear, Stress and Anger (TV seriál)
2005 Mike Bassett: Manager (TV seriál)
2004 Life Begins (TV seriál)
Smoking Room, The (TV seriál)
2003 3 Non-Blondes (TV seriál)
Grass (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
2002 Look Around You (TV seriál)
2001 Spaced (TV seriál)
Leaves (S02E07)
Dissolution (S02E06)
Gone (S02E05)
další epizody (4)
2000 Black Books (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

Dokumentární

2004 Dylan Moran: Monster (TV film)
2003 Led Zeppelin DVD (koncert)
2001 Diana Krall: Live in Paris (koncert)
2000 Real David Beckham, The

Režijní filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

2002 Look Around You (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace