foto

Paul Machliss

  • nar. 2.4.1972 (48 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Academy Awards

BAFTA

Střihačská filmografie

Filmy

2021 Last Night in Soho
2019 Chlapec, který se stane králem
2017 Baby Driver
2015 Vzmuž se
2013 U Konce světa
2010 Scott Pilgrim proti zbytku světa
2006 Rabbit Fever
2000 Junkies, The

TV seriály

2016 Potvora (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2015 Bratrství (TV seriál)
Dad (E08)
Work (E07)
Pregnant (E06)
další epizody (8)
Fungus the Bogeyman (TV seriál)
2014 Páteční večeře (TV seriál)
The Big Day (S03E06)
The Piano (S03E05)
The Anniversary (S03E04)
další epizody (6)
2012 The Hour (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Threesome (TV seriál)
I Don't (S02E07)
Dad (S02E06)
Future (S02E05)
další epizody (7)
2011 Threesome (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
2008 Jak nežít svůj život (TV seriál)
Jaký otec, takový Don (S01E06)
Pařba s mládeží (S01E05)
Fingovaný pohřeb (S01E04)
Ajťáci (TV seriál)
Ulítli na kalendáři (S03E06)
Friendface (S03E05)
Projev (S03E04)
další epizody (6)
Peep Show (TV seriál)
Markovy ženy (S05E06)
Jeremyho maminka (S05E04)
Vloupačka (S05E01)
2007 City Lights (TV seriál)
Comedy Showcase (TV seriál)
Peter Serafinowicz Show, The (TV seriál)
Ajťáci (TV seriál)
Muži bez žen (S02E06)
Kouř a zrcadla (S02E05)
Večírek (S02E04)
další epizody (6)
2006 Ajťáci (TV seriál)
Přijíždí teta Irma (S01E06)
Strašení Billa Crouse (S01E05)
Červené dveře (S01E04)
další epizody (6)
Fear, Stress and Anger (TV seriál)
2005 Mike Bassett: Manager (TV seriál)
2004 Life Begins (TV seriál)
Smoking Room, The (TV seriál)
2003 3 Non-Blondes (TV seriál)
Grass (TV seriál)
2002 Look Around You (TV seriál)
2001 Spaced (TV seriál)
Leaves (S02E07)
Dissolution (S02E06)
Gone (S02E05)
další epizody (4)
2000 Black Books (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

Dokumentární

2011 Dylan Moran: Yeah, Yeah
2004 Dylan Moran: Monster (TV film)
2003 Led Zeppelin DVD (koncert)
2001 Diana Krall: Live in Paris (koncert)
2000 Real David Beckham, The

Herecká filmografie

TV seriály

2002 Look Around You (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2011 Dylan Moran: Yeah, Yeah

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky