Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia mladíkov sa snaží privyrobiť si vykrádaním domov. Tentokrát sa zamerajú na vilu bohatej rodiny v Malibu, no stretnú sa s neočakávaným problémom. Rodina totiž práve v ten deň organizuje stretnutie skupiny vrahov, ktorá má chuť zabíjať. Z partie kriminálnikov sa preto stáva lovná zver a namiesto jednoduchej lúpeže ich čaká boj proti ozbrojeným fanatikom. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (49)

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak tupé až to bolí. Význam tohto filmu sa asi nikdy nedozviem, zrejme ani neexistuje. Prvá polovica hrozná nuda - partička zlodejíčkov sa votrie do domu ako obsluha, dlhé poflakovanie, nezáživné rečičky všade okolo... Všetko sa tu spolieha na akčnejšiu druhú polovicu, no to som už bol tak otrávený, že som bol rád že som rád a čakal len na koniec. Film iba o gore efektoch a pre gore efekty nestojí za nič, a vlastne ani tie za moc nestáli. Jedna hviezda, viac ani omylom. 20/100 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Aneb jak se stát monstrem. Casperův otec je hráč a jeho dluhy dorostly částky, kterou nedokáže splatit. Casper se rozhodne zachránit otce před smrtí tím, že se pokusí peníze sehnat. Využije tak nabídky kamaráda Dodgeho k vyloupení honosné vily, v níž jeho dívka Iris vypomáhá jako pomocná pracovní síla. Tento večer se ale koná slavnost, na níž budou všichni tři obsluhovat, aniž by tušili, že jim brzy půjde o život. Skupina vyléčených vrahů nemá chuť zabíjet, jak tvrdí obsah, ale jakmile se jeden člen rodiny vymkne kontrole, zvrtne se vše. Dům se stává pastí a ve sklepení navíc číhá Mickey, což nakonec není pes, jak na začátku tvrdila paní domu Roxanne Dawsonová. Pravda, ač je příběh poměrně surový, otevřeného gore si divák tolik neužije, jelikož většina záběrů jde mimo kameru, byť rudé šplíchance stříkají do výšky. Ale na střeva ven dojde! od druhé třetiny má však snímek švih a rychle utíká. Objektivně 3,5*, ovšem za nekompromisní masakr postav, které by mohly bývaly přežít, zaokrouhluji nahoru. Samurajská práce v závěru je už jen jakousi třešinkou. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Rozpačité, nesplnilo to má očekávání, tvářící se ambiciozně, už vzhledem k hereckým posilám, a hlavně ne až tak šílené, jak jsem čekal. Zásadní problém vyvstal s tím, že jsem nikomu nevěřil fanatické vrahy a předivo, které kolem nich režisér asi hodinu budoval, bylo směšné. Každý příčetný divák ihned rozpoznal kdo z těch pošuků bude pošuk a kdo ne. V tomhle režisér absolutně neuspěl. Druhým záporem je absentující cit pro tempo a gradaci. Sakra, hodinu sledovat vilně maniakální, úchylné pohledy bylo až přehnaně moc. Když tuhle fázi přetrpíte, dostane se vám příslušného gore i počet úmrtí nebude zaostávat. Kladně se dá hodnotit technická stránka, režisér si vydržoval rušivé manýry, mezi něž spadaly zbytečné zpomalovačky, co už tak rozvleklý rozjezd činilo ještě rozvleklejším. Herci se dělili do skupin přijatelný maniak (Julian McMahon), herec, co nevím, kam se v průběhu děje poděl (Diego Boneta), hodná holka (Erin Moriarty) debilní maniak (Lance Reddick), ještě debilnější maniakální omladina a vrcholem byla kreace Robin Tunney, která se snad z hereckého zapomnění ani nemusela vracet. Nejlépe z toho vyšla Virginia Gardner a i Sam Strike potěšil ve vyšponovaném dovětku. Zamrzelo, že dobré nápady hned vzaly za své - třeba avizovaný pes ukrytý ve sklepě se neukázal býti psem, jenže chystané překvapení vydrželo na scéně jen pár minut. Mám jasno v tom, že režijní styl Chrise von Hoffmana nezapře četnou zkušenost ve tvorbě kraťasů, celovečerák v jeho podání by ještě potřeboval vyretušovat. Nejsem výsledkem ohromen, podržím však pokus být originálním, i trochu jiným, příznivým hodnocením. 7/10 ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl mladší, tak jsem chodil vypomahat ke kamarádovi na vilu. Takový ty běžné věci sekání trávy, stavění plotu když měli akci, tak právě i takovýho čísníka přines, odnes, ale že by se potom lidi přeměnili v krvežíznivé zrůdy, které se vyžívání v zabíjení to teda ne. Až budu mít někdy děti, tak je na podobné brigády posílat radši nebudu. Od půlky to šlapalo už naplno i krve jsem si užil dost, ale ten samurajský konec to trochu podkopl, ale náštěstí trval krátce. Dávám 75% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia mladíkov sa snaží privyrobiť si vykrádaním domov. Tentokrát sa zamerajú na vilu bohatej rodiny v Malibu, ale stretnú sa s neočakávaným problémom. Rodina totiž práve v ten deň organizuje stretnutie skupiny vrahov, ktorá má chuť zabíjať. Z partie kriminálnikov sa preto stáva lovená zver a namiesto jednoduchej lúpeže ich čaká boj proti ozbrojeným fanatikom. - Druhému hororovému projektu tohto režiséra som ako vidím vo svojom komentári k predchádzajúcemu snímku veril a vyplatilo sa to. Ide o výrazný posun dopredu. Je to dostatočne šialené, plné prekvapení a hlavne tu režisér môže stavať na nesmierne zručných hercoch. Takmer každý, kto sa tu objavil, má už za sebou hlavnú úlohu v nejakom solídnom horore a je to poznať. Dejovo je film silno naplnený, a aj keď nápad nie je až tak originálny, je spracovaný svojsky a hlavne tu je poriadna dynamika a neustále sa niečo deje, čo režisérovmu prvému filmu úplne chýbalo. Konanie postáv tu prílišnú logiku nemá, ale je vykompenzované mnohými úmrtiami, pri ktorých sa tvorcovia nesnažia uhýbať s kamerou, takže si ich divák užije. Bezproblémový béčkový horor, ktorý keby mal trochu komplexnejšiu štruktúru a prepracovanejší scenár, bol by celosvetovou peckou. + herec z Leatherface + herečka z Ouija a Crawlspace + herec z Fun Size Horror: Volume One a American Horror Story + herečka z Tell Me How I Die + herec z Scream Queens, Summer Camp a City of Dead Men + herec z The Rezort + herec z South of Hell, Stranger Things, Cold Moon a Jeepers Creepers 3 + herec z Sharknado 3 a The Neighbor + herec z Final Girl a Temple + herec z The Collector a Slender Man + herečka z The Black Room ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 26. dubna 2017 do 24. května 2017 v Malibu (Kalifornie, USA). (Kudly4)

Reklama

Reklama