foto

Larry Gelbart

  • nar. 25.2.1928
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 11.9.2009 (81 let)
    Beverly Hills, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 V hlavní roli Pancho Villa osobně (TV film)
2000 C-Scam
Smlouva s ďáblem
1997 Zbraň davového šílenství (TV film)
1993 Barbaři za branou (TV film)
1992 Mastergate (TV film) - divadelní hra
1984 Za to může Rio
1982 Tootsie
1981 Sousedé
1980 Hra s diamanty
1978 Ať žije film!
1977 Ach, Bože
1969 Ruba al prossimo tuo
1967 La cintura di castità
1966 Nesprávná truhla
S mojí ženou ne!
1962 Podezřelá bytná
1960 Hooray for Love (TV film)

TV seriály

1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1980 United States (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Interview (S04E25)
Probuzení (S04E24)
Až tě zase uvidím (S04E23)
další epizody (5)
1975 Karen (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Cena tomatového džusu (S04E16)
Zbraň (S04E14)
Stalo se jedné noci (S04E04)
další epizody (7)
1974 M*A*S*H (TV seriál)
Nad sestru není (S03E10)
Operační den (S03E05)
Železňák Kelly (S03E04)
další epizody (10)
1973 Roll Out (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Dostaňte mě odtud (S02E13)
Inkubátor (S02E12)
Drž se, Hawkeye (S02E11)
další epizody (12)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
Drahý otče (S01E12)
Bakteriologická válka (S01E11)
Šéfchirurg kdo? (S01E04)
další epizody (6)
1959 Art Carney Special (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1954 Caesar's Hour (TV seriál)

TV pořady

1973 Barbra Streisand... and Other Musical Instruments (TV pořad)
1971 Marty Feldman Comedy Machine, The (TV pořad)
1963 Judy and Her Guests, Phil Silvers and Robert Goulet (TV pořad)
The Danny Kaye Show (TV pořad)
1958 Sid Caesar Invites You (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
1952 The Red Buttons Show (TV pořad)
1950 Four Star Revue (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2000 C-Scam

TV seriály

1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Interview (S04E25)
Hawkeye (S04E19)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
Kam kráčíte, kapitáne Chandlere? (S04E10)
Abyssinia, Henry (S03E24)
1974 M*A*S*H (TV seriál)
Generál za úsvitu (S03E01)
Souboj agentů (S02E24)

Spisovatelská filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1983 M*A*S*H (TV seriál)
Jak jde čas (S11E15)
Dávej a ber (S11E14)
Přátelé a nepřátelé (S11E13)
další epizody (6)
1982 M*A*S*H (TV seriál)
Běh pro peníze (S11E09)
Střízlivý Měsíc (S11E08)
Pochybnosti (S11E07)
další epizody (20)
1981 M*A*S*H (TV seriál)
Smrtí nic nekončí (S10E11)
To byl den po Vánocích (S10E10)
Krátký proces 2 (S10E09)
další epizody (25)
1980 M*A*S*H (TV seriál)
Válka pro všechny sezóny (S09E06)
Smrt na prázdninách (S09E05)
Den otců (S09E04)
další epizody (16)
1979 M*A*S*H (TV seriál)
Ano, to je naše dítě (S08E15)
Hvězdy a pruhy (S08E14)
Bitva o kapitána (S08E13)
další epizody (26)
1978 M*A*S*H (TV seriál)
Drahá Sestro (S07E15)
Oko za oko, zub za zub (S07E14)
Bez plynu (S07E13)
další epizody (15)

Producentská filmografie

TV seriály

1976 M*A*S*H (TV seriál)
Interview (S04E25)
Probuzení (S04E24)
Až tě zase uvidím (S04E23)
další epizody (8)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
Drahá mami (S04E17)
Cena tomatového džusu (S04E16)
Znovu volání pošty (S04E15)
další epizody (27)
1974 M*A*S*H (TV seriál)
Vojín Charles Jehně (S03E14)
Zlí psi a servismani (S03E13)
Všední den (S03E12)
další epizody (14)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1993 The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace