foto

Gene Reynolds

  • nar. 4.4.1923 (95 let)
    Cleveland, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 How to Get There
1991 Boj o Jenny (TV film)
1988 Tales from the Hollywood Hills: Golden Land (TV film)
1986 Doživotí (TV film)
1983 In Defense of Kids (TV film)
1974 If I Love You, Am I Trapped Forever? (TV film)
1970 Southern Fried (TV film)
1969 Anderson and Company (TV film)
1963 Swingin' Together (TV film)

TV seriály

1996 Promised Land (TV seriál)
1994 Christy (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Monty (TV seriál)
1993 Second Chances (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Nový Superman (S01E01)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Studio 5-B (TV seriál)
1988 Heartbeat (TV seriál)
In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Mr. President (TV seriál)
1985 Hometown (TV seriál)
1984 The Duck Factory (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Fitzpatricks (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Margaretina svatba (S05E25)
Pooperační (S05E24)
Techtle mechtle (S05E19)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Korejský chirurg (S05E10)
Únos Margarety Houlihanove (S05E07)
Sejde z očí, sejde z mysli (S05E04)
další epizody (7)
1975 Karen (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Cena tomatového džusu (S04E16)
Vojín měsíce (S04E13)
Autobus (S04E07)
další epizody (8)
1974 M*A*S*H (TV seriál)
Všední den (S03E12)
Adamova žebra (S03E11)
Operační den (S03E05)
další epizody (4)
1973 M*A*S*H (TV seriál)
Dostaňte mě odtud (S02E13)
Armáda versus Námořnictvo (S01E20)
1972 Anna and the King (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Drahý otče (S01E12)
M*A*S*H - Úvodní epizoda (S01E01)
1969 Room 222 (TV seriál)
1968 The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
Run Buddy Run (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
Gidget (TV seriál)
Hank (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Mister Roberts (TV seriál)
1964 Many Happy Returns (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1961 Father of the Bride (TV seriál)
Margie (TV seriál)
1960 Hot Off the Wire (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Leave It to Beaver (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1956 Diane
Muž v šedém flanelovém obleku
1955 The Man with a Camera (TV film)
The McConnell Story
1954 Alarm (TV film)
Country Girl
Down Three Dark Streets
Mosty na Toko-Ri
Prisoner of War
1953 99 River Street
1949 Slattery's Hurricane
The Big Cat
1948 Jungle Patrol
1942 Eagle Squadron
Junior G-Men of the Air
The Tuttles of Tahiti
1941 Adventure in Washington
Andy Hardy's Private Secretary
The Penalty
1940 Cesta do Santa Fe
Gallant Sons
The Blue Bird
The Mortal Storm
1939 Bad Little Angel
The Flying Irishman
The Spirit of Culver
They Shall Have Music
1938 Boys Town
Hrdina dne
Love Finds Andy Hardy
Of Human Hearts
1937 Chicago hoří
Heidi
Madame X
Stateční kapitáni
The Californian
Thunder Trail
1936 Sins of Man
Thank You, Jeeves!
Too Many Parents
1935 Teacher's Beau
The Calling of Dan Matthews
Transient Lady
1934 Laurel a Hardy - Pochod dřevěných vojáků
Washee Ironee

TV seriály

1967 Captain Nice (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Climax! (TV seriál)
Mr. District Attorney (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
The Living Christ Series (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)
Your Show Time (TV seriál)

Dokumentární

2009 Victor Fleming: Master Craftsman
2004 Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust
2002 M*A*S*H: 30th Anniversary Reunion (TV film)
M*A*S*H: TV Tales (TV film)
1991 Memories of M*A*S*H (TV film)
1981 Making 'M*A*S*H' (TV film)
1942 Hedda Hopper's Hollywood No. 4

TV pořady

1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1974 The 26th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

1976 M*A*S*H (TV seriál)
Interview (S04E25)
Probuzení (S04E24)
Až tě zase uvidím (S04E23)
další epizody (8)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
Drahá mami (S04E17)
Cena tomatového džusu (S04E16)
Znovu volání pošty (S04E15)
další epizody (27)
1974 M*A*S*H (TV seriál)
Vojín Charles Jehně (S03E14)
Zlí psi a servismani (S03E13)
Všední den (S03E12)
další epizody (14)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1977 M*A*S*H (TV seriál)
Dnes večer promítáme (S05E22)
Techtle mechtle (S05E19)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Až tě zase uvidím (S04E23)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
Cena tomatového džusu (S04E16)
Zbraň (S04E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace