foto

Brenda Koo

  • nar. 13.2.1983 (34 let)
    Orange County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Týpci a zbraně
2014 Delirium (TV film)
White Bird in a Blizzard
2013 Bling Ring: Jako VIPky
2011 Urban Explorer

TV seriály

2015 Hráči (TV seriál)
Konce (S01E07)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Tajnosti (S01E19)
2011 Mad Love (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Den zoufalství (S06E16)
2010 Glory Daze (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace