foto

Brenda Koo

  • nar. 13.2.1983 (34 let)
    Orange County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Týpci a zbraně
2014 Delirium (TV film)
White Bird in a Blizzard
2013 Bling Ring: Jako VIPky
2011 Urban Explorer

TV seriály

2015 Hráči (TV seriál)
Konce (S01E07)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Tajnosti (S01E19)
Mike a Molly (TV seriál)
Molly's New Shoes (S03E16)
2011 Mad Love (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Den zoufalství (S06E16)
2010 Glory Daze (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace