foto

Alex Manette

  • nar. 31.10.1969 (48 let)
    Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nikdys nebyl
2016 Half the Perfect World
Pistolnice Jane
2015 Mania Days
2013 It Goes Quiet
Komorník
2012 2 dny v New Yorku
Odpojit
2011 Musíme si promluvit o Kevinovi
Stud
2010 Hrdina ulice
Psáno sarkasmem
2008 Che Guevara
Tennessee
2007 Du beonjjae sarang
1995 Experiment

TV seriály

2016 Lovci zločinců (TV seriál)
Heslo (S05E12)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Disco Bob (S02E12)
Černá listina (TV seriál)
T. Earl King VI (No. 94) (S02E14)
2008 Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2013 Royal American

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace