foto

Jiří Václav

  • nar. 7.6.1940
    Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 12.1.2020 (79 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2007 Škodná (TV film)
2003 Nepodepsaný knoflík (TV film)
2001 Paralelní světy
1996 Eine kleine Jazzmusik (TV film)
Marian
1995 Omyl děda Vševěda (TV film)
Poslední slovo (TV film)
1994 Duhová hora (TV film)
Ještě větší blbec, než jsme doufali
1993 Pozvání na večeři (TV film)
Vikingové z Bronských vršků (TV film)
1992 Brokovnice (TV film)
Danton čili Saturnália (TV film)
Silvestrovská překvapení (TV film)
1991 Hodina obrany (TV film)
O těch Martinových dudách (TV film)
Skládačka (TV film)
Talisman (TV film)
1990 Poslední zastávka smrt (TV film)
Premiéra (TV film)
Radostný život posmrtný (TV film)
1989 Jmenuji se po tátovi (TV film)
Kočičí ples (TV film)
Pot, lesk a potlesk (TV film)
Přátelská výpomoc (TV film)
1988 Libeňský čaroděj (TV film)
Nenechávejte muže samotného doma (TV film)
Pouťová pohádka (TV film)
1987 Balónová pohádka (TV film)
Drátenická pohádka (TV film)
Fanynka (TV film)
Honza a drak (TV film)
Kde bydlí štěstí (TV film)
Viktor Veliký (TV film)
Španělé v Praze (TV film)
1986 Devadesát jedna bílých koní (TV film)
Jak Matýsek přehodil výhybku (TV film)
Nám se to stát nemůže (TV film)
O buchtách a milování (TV film)
Přátelé (TV film)
Švec z konce světa (TV film)
Žena z Korinta (TV film)
1985 Perly a růže (TV film)
Podivná znamení, podivní hosté (TV film)
1984 Ferdinande, vrať se (TV film)
O líné Nitce a prstýnku s rubínem (TV film)
Santa Lucia (TV film)
Tři princezny tanečnice (TV film)
Čarovná rybí kostička (TV film)
1983 Bráška (TV film)
Díra ve zdi (TV film)
Hrom do kapelníka (TV film)
1982 Brácho, nespleť to! (TV film)
Karlův most (TV film)
Potrhlá Andula (TV film)
Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykýna (TV film)
Žlutý kvítek (TV film)
1980 Dvacet tisíc mil pod mořem (TV film)
Lakovka (TV film)
Nenechte se rušit! (TV film)
Strach má velké oči (TV film)
Už vám není dvacet, paní Bláhová (TV film)
1979 Bratři Kipové (TV film)
1978 Hejkal (TV film)
O vysoké věži (TV film)
1975 Ať hodí kamenem (TV film)
O Nanynčiných koláčích (TV film)
1974 Jako malé děti (TV film)
1973 O ševci Matějovi (TV film)
1971 Mášenka (TV film)
Nemaluj si čerta na zeď (TV film)
Uloupený princ (TV film)
1970 O princezně ve věži (TV film)
1969 Hádankář Vojta (TV film)
1967 Jak princezny spaly na hrášku (TV film)

TV seriály

1995 Aneta (TV seriál)
Barbora (E06)
Jesika (E05)
Pol (E04)
další epizody (6)
Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
Diskrétní vražda (E04)
Poslední varování (E03)
Každej vraždí, jak umí (E02)
další epizody (4)
1994 Laskavý divák promine (TV seriál)
Nesmějte se pavučince (E05)
Listy důvěrné (E04)
Milejší o celé milování (E03)
další epizody (5)
1993 Pomalé šípy (TV seriál)
Opět pohromadě (E06)
První láska (E05)
Rodinné trampoty (E04)
další epizody (6)
1990 Heřmánci (TV seriál)
Jakub (E06)
Martina (E05)
Katka a Klára (E04)
další epizody (6)
U nás doma (TV seriál)
Černá stavba (E07)
Nález (E06)
1989 U nás doma (TV seriál)
Na vlastní riziko (E05)
Ženich hraje na lesní roh (E04)
Kronikář (E03)
1988 U nás doma (TV seriál)
Případ Gertrudy del Galderone (E02)
Výhra (E01)
1982 Bakaláři (TV seriál)
Pokušení (S11E13)
1981 Poručík Petr (TV seriál)
Píseň mrtvý buše (E06)
Stalo se pod tratí (E05)
Revolver pro zlatokopa (E04)
další epizody (6)
1978 Robinzoni z Kronborgu (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
1977 Třešňová babička (TV seriál)
1968 Andersenovy pohádky (TV seriál)
Létající kufr (E06)
O princezně na hrášku (E01)

Dokumentární

2017 Příběhy zahrad (TV film)
2016 Karel Havlíček Borovský (TV film)
2014 Bermudský poetický trojúhelník (TV film)
2012 Vyprávění o lese (TV film)
2011 Obrazy ze života Boženy Němcové (TV film)
2010 Řeka v proudu času (TV film)
2008 Kameny v české krajině (TV film)
2007 Aleje jako součást naší krajiny
2005 Putování starými cestami (TV film)
1996 Drahý Mistře
1993 Paní Le Murie (studentský film)
1992 Cuộc sống o Ubitovna
1984 Regata století
1966 Vražda na Buchlově (TV film)