foto

Jiří Václav

  • nar. 7.6.1940 (78 let)
    Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2007 Škodná (TV film)
2003 Nepodepsaný knoflík (TV film)
2001 Paralelní světy
1996 Eine kleine Jazzmusik (TV film)
Marian
1995 Omyl děda Vševěda (TV film)
Poslední slovo (TV film)
1994 Duhová hora (TV film)
Ještě větší blbec, než jsme doufali
1993 Pozvání na večeři (TV film)
Vikingové z Bronských vršků (TV film)
1992 Brokovnice (TV film)
Danton čili Saturnália (TV film)
Silvestrovská překvapení (TV film)
1991 Hodina obrany (TV film)
O těch Martinových dudách (TV film)
Skládačka (TV film)
Talisman (TV film)
1990 Poslední zastávka smrt (TV film)
Radostný život posmrtný (TV film)
1989 Jmenuji se po tátovi (TV film)
Kočičí ples (TV film)
Pot, lesk a potlesk (TV film)
Premiéra (TV film)
1988 Libeňský čaroděj (TV film)
Pouťová pohádka (TV film)
1987 Balónová pohádka (TV film)
Drátenická pohádka (TV film)
Fanynka (TV film)
Honza a drak (TV film)
Kde bydlí štěstí (TV film)
Viktor Veliký (TV film)
Španělé v Praze (TV film)
1986 Devadesát jedna bílých koní (TV film)
Nám se to stát nemůže (TV film)
O buchtách a milování (TV film)
Přátelé (TV film)
Švec z konce světa (TV film)
1985 Perly a růže (TV film)
Podivná znamení, podivní hosté (TV film)
1984 Ferdinande, vrať se (TV film)
O líné Nitce a prstýnku s rubínem (TV film)
Tři princezny tanečnice (TV film)
Čarovná rybí kostička (TV film)
1983 Díra ve zdi (TV film)
Hrom do kapelníka (TV film)
1982 Karlův most (TV film)
Pokušení (TV film)
Potrhlá Andula (TV film)
Žlutý kvítek (TV film)
1980 Dvacet tisíc mil pod mořem (TV film)
Nenechte se rušit! (TV film)
Strach má velké oči (TV film)
Už vám není dvacet, paní Bláhová (TV film)
1979 Bratři Kipové (TV film)
1978 Hejkal (TV film)
O vysoké věži (TV film)
1975 Ať hodí kamenem (TV film)
O Nanynčiných koláčích (TV film)
1974 Jako malé děti (TV film)
1973 O ševci Matějovi (TV film)
1971 Jak princezny spaly na hrášku (TV film)
Nemaluj si čerta na zeď (TV film)
1970 Mášenka (TV film)
1969 Hádankář Vojta (TV film)

TV seriály

1995 Aneta (TV seriál)
Barbora (E06)
Jesika (E05)
Pol (E04)
další epizody (6)
Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
Diskrétní vražda (E04)
Poslední varování (E03)
Každej vraždí, jak umí (E02)
další epizody (4)
1994 Laskavý divák promine (TV seriál)
Nesmějte se pavučince (E05)
Listy důvěrné (E04)
Milejší o celé milování (E03)
další epizody (5)
1993 Pomalé šípy (TV seriál)
Opět pohromadě (E06)
První láska (E05)
Rodinné trampoty (E04)
další epizody (6)
1990 Heřmánci (TV seriál)
Jakub (E06)
Martina (E05)
Katka a Klára (E04)
další epizody (6)
U nás doma (TV seriál)
Černá stavba (E07)
Nález (E06)
1989 U nás doma (TV seriál)
Na vlastní riziko (E05)
Ženich hraje na lesní roh (E04)
Kronikář (E03)
1988 U nás doma (TV seriál)
Případ Gertrudy del Galderone (E02)
Výhra (E01)
1981 Poručík Petr (TV seriál)
Píseň mrtvý buše (E06)
Stalo se pod tratí (E05)
Revolver pro zlatokopa (E04)
další epizody (6)
1978 Robinsoni z Kronborgu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2017 Příběhy zahrad (TV film)
2016 Karel Havlíček Borovský (TV film)
2014 Bermudský poetický trojúhelník (TV film)
2012 Vyprávění o lese (TV film)
2011 Obrazy ze života Boženy Němcové (TV film)
2010 Řeka v proudu času (TV film)
2008 Kameny v české krajině (TV film)
2007 Aleje jako součást naší krajiny
2005 Putování starými cestami (TV film)
1996 Drahý Mistře
1993 Paní Le Murie (studentský film)
1984 Regata století
1966 Vražda na Buchlově (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace