foto

Natalie Gal

  • nar. 18.12.1985 (32 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Natalie Gal, vlastným menom Natalia Ivanovna Galkin sa narodila 18. decembra 1985. Rodená Ruska, žijúca v Amerike pracuje ako modelka a herečka.

Narodila sa do rodiny operného speváka a básnika, ktorý ju priviedol k baletu, umeniu, hre na klavíri a spevu. V divadle vystupovala už ako 6-ročná. Študovala herectvo na Moscow Art Theatre a New York University.

Vo veku 18 rokov si vzala Stuarta Haglera, ktorý mal 22 rokov a bol jej nadriadený. V roku 2005 sa im narodila dcéra Angelina. Rozviedli sa o štyri roky neskôr. Teraz žije striedavo vo svojich domoch v mestách Los Angeles a New York.

Natalie bola súťažiacou v Amerika's Next Top Model v roku 2007, dostala sa až do finále, kde ale prehrala s Jaslene Gonzalez. Na začiatku svojej hereckej kariéry hosťovala v niekoľkých seriáloch. Svoju filmovú premiéru zaznamenala vo filme WALL STREET: PENIAZE NIKDY NESPIA (2010). V tom istom roku stvárnila niekoľko menších úloh aj vo filmoch SEX V MESTE 2, SALT alebo LOV NA EXMANŽELKU. V roku 2011 sme ju mali možnosť vidieť v akčnom trháku RÝCHLO A ZBESILO 5.

Matúš "Sufferer" Franko

Herecká filmografie

Filmy

2019 Devotion
2018 Fury of the Fist and the Golden Fleece
2015 Dalhia Knights, The
2013 Syrup
2012 Upírky
2011 Manžel nebo milenec (TV film)
Rychle a zběsile 5
2010 Dál než se zdálo
Exmanželka za odměnu
Jíst, meditovat, milovat
Salt
Sex ve městě 2
Vždy připraven!
Wall Street: Peníze nikdy nespí

TV seriály

2013 Jak prosté (TV seriál)
The Woman (S01E23)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Running Wilde (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Neobvyklí podezřelí (S06E21)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Polda z Marsu (TV seriál)
Ať všechny děti tančí (E10)
Odvrácená strana hlupáka (E09)
Super drbna (TV seriál)
Prvák (S03E02)
Kriminálka New York (TV seriál)
Epilog (S06E01)
2008 Super drbna (TV seriál)
Serenina hvězda (S02E05)

TV pořady

2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace